ورود
عضویت
نشــریات
1393
1390
1389
1388
1387


مشخصات نشریه:
عنوان نشریه: علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
مرجع تصویب: وزارت بهداشت
درجه علمی: علمی - پژوهشی
صاحب امتیاز: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی
مدیر مسئول: هدایت حسینی
سردبیر: تیرنگ نیستانی
تارگاه: http://nsft.sbmu.ac.ir/index.php?sid=1
رایانامه: nsftjournal@gmail.com
آدرس: تهران- شهرک قدس- بلوار فرحزادی- خیابان ارغوان غربی- پلاک ۷

پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397