مشخصات نشریه:
عنوان نشریه: علوم غذایی و تغذیه
مرجع تصویب: وزارت بهداشت
درجه علمی: علمی - پژوهشی
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مدیر مسئول: مهرداد قوامی
سردبیر: مریم قراچورلو
تارگاه: https://sanad.iau.ir/journal/jftn/
رایانامه: ftn@srbiau.ac.ir
آدرس: تهران - میدان پونک - انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی – به سمت حصارک – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- ساختمان ابن سینا - دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی کدپستی: ۱۴۷۷۸۹۳۸۵۵