ورود
عضویت
نشــریات
تاکنون در این نشریه مقاله جنسیتی منتشر نشده است.


مشخصات نشریه:
عنوان نشریه: علوم غذایی و تغذیه
مرجع تصویب: وزارت بهداشت
درجه علمی: علمی - پژوهشی
صاحب امتیاز: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مدیر مسئول: مهرداد قوامی
سردبیر: مریم قراچورلو
تارگاه: https://sanad.iau.ir/journal/jftn/
رایانامه: ftn@srbiau.ac.ir
آدرس: تهران - میدان پونک - انتهای بزرگراه اشرفی اصفهانی – به سمت حصارک – دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات- ساختمان ابن سینا - دانشکده علوم و مهندسی صنایع غذایی کدپستی: ۱۴۷۷۸۹۳۸۵۵

پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397