• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تبيين نقش ويژگي هاي فرديِ مؤثر بر اشتغال دانش آموختگان دختر آموزش عالي(مطالعه ي موردي: دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين- اهواز)
تعداد صفحات 18
نویسنده بهمن خسروی پور - محمدرضا سلیمانپور
مشخصات نشریه فصلنامه زن در توسعه و سیاست (پژوهش زنان سابق) شماره 4 پیاپی 31
تاریخ انتشار زمستان - 1389
درجه علمی علمی - پژوهشی
زبان فارسی
کلید واژه اشتغال  آموزش عالی کشاورزی  دانش‌آموختگان دختر  ویژگی‌های فردی  
موضوع اشتغال زنان / زن و اشتغال / خانواده و اشتغال     جنسيت و روان‌شناسي / روان‌شناسي زن    
چکیده مطالعه ي حاضر به منظور تبيين نقش ويژگي هاي فرديِ مؤثر بر اشتغال دانش آموختگانِ دخترِ دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين انجام مي گيرد. اين تحقيق از نوع كاربردي است و با استفاده از روش علي- ارتباطي صورت مي پذيرد. با توجه به هدف تحقيق، متغيرهاي مستقل آن ويژگي هاي فردي دانش آموختگان است كه در اين جا در دو گروه ويژگي هاي روان شناختي و جامعه شناختي مطرح مي شوند و متغير وابسته نيز اشتغال دانش آموختگان است. در اين مطالعه از پرسش نامه به-عنوان ابزار گردآوري داده ها استفاده شد. پايايي پرسش نامه از طريق ضريب كرونباخ (آلفا 83%) محاسبه گرديد. جامعه ي آماري؛ كليه ي دانش آموختگان دختر دانشگاه كشاورزي و منابع طبيعي رامين سال هاي 84 تا 87 مي باشند كه از بين آن ها 140 نفر به عنوان نمونه ي آماري از طريق نمونه گيريِ طبقاتيِ متناسب انتخاب شدند. تجزيه و تحليل اطلاعات در اين تحقيق با استفاده از نرم افزار اس.پي.اس.اس (SPSS) انجام مي گيرد. بر اساس نتايج به دست آمده، 6/58 درصد از افراد مورد مطالعه شاغل هستند كه بيش از نيمي از آن ها در بخش دولتي و بقيه در بخش خصوصي يا به صورت خوداشتغالي مشغول به كار هستند. مطابق يافته هاي اين مطالعه، محدود بودن فرصت هاي اشتغال براي زنان در بخش كشاورزي، حمايت نكردن دولت از دانش آموختگان رشته هاي كشاورزي، و ارتباط نداشتنِ دانشكده هاي كشاورزي با بخش كشاورزي، از موانع مهم اشتغال دانش آموختگان دختر در بخش كشاورزي تلقي مي شود. ضمن اين كه بر اساس نتايج تحليل رگرسيون، ويژگي اعتمادبه نفس به عنوان مؤثرترين متغير در اشتغال دانش آموختگان دختر ارزيابي مي شود به طوري كه با افزايش اعتمادبه نفس در دانش آموختگان دختر، اشتغال آنان نيز به طور مثبت و معنا دار تحت تاثير قرار مي گيرد.

کد مقاله 7333
تعداد بازدید 927

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397