• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان رابطه طرحواره‌های ناسازگار اولیه با نگرانی از تصویر بدن: نقش واسطه‌ای خودشفقتی و نظم‌جویی هیجانی در زنان
تعداد صفحات 10
نویسنده عطیه حسن‌زاده نائینی - مجید معینی زاده - محمدجواد اصغری ابراهیم آباد
مشخصات نشریه  اصول بهداشت روانی (مصوب وزارت بهداشت) شماره 5
تاریخ انتشار مهر و آبان - 1403
محدوده صفحات 334-325
زبان انگلیسی
کلید واژه تنظیم هیجانی  تصویر بدنی  مشهد  طرحواره‌های ناسازگار اولیه  زنان مشهد  طرحواره‌های ناسازگار  نگرانی از تصویر بدنی  شفقت خود  نظم‌جویی هیجانی  خود دلسوزی  طرحواره‌های اولیه  سرکوب هیجان  
چکیده مقدمه: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه بین طرحواره های ناسازگار اولیه و نگرانی از تصویر بدن و نقش واسطه ای شفقت به خود و تنظیم هیجان در زنان انجام شد.
مواد و روش‌ها: جامعه آماری این پژوهش توصیفی و همبستگی شامل کلیه زنان 18 تا 45 ساله شهر مشهد بود که طی سال‌های 1391 تا 1392 پرسش‌نامه‌ها را تکمیل کردند. روش نمونه‌گیری در دسترس برای انتخاب 400 نفر که پرسشنامه طرحواره جوان را تکمیل کردند، انتخاب شدند. YSQ)، فهرست نگرانی تصویر بدن (BICI)، مقیاس دلسوزی به خود (SCS)، و پرسشنامه تنظیم هیجان (ERQ). داده‌ها را از طریق ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل مسیر تحلیل کردیم.
یافته ها: یافته ها نشان داد که بین نمره کل نگرانی از تصویر بدن و ارزیابی مجدد همبستگی معنادار و منفی و بین نمره کل نگرانی از تصویر بدن و سرکوب هیجانی همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد. همچنین بین نمرات کل شفقت به خود و نگرانی از تصویر بدن رابطه معنادار و منفی مشاهده شد (05/0 P < ).
نتیجه‌گیری: ما نشان دادیم که متغیرهای خوددلسوزی و تنظیم هیجان می‌توانند به عنوان میانجی‌های کلیدی در تأثیر طرحواره‌های ناسازگار اولیه بر نگرانی از تصویر بدن عمل کنند که منجر به کاهش تأثیر طرحواره‌های ناسازگار اولیه بر تصویر بدن با افزایش شفقت به خود و افزایش آن می‌شود.

کد مقاله 50441
تعداد بازدید 6

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397