• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان پیش‌بینی تعارض کار خانواده بر اساس کمالگرایی و تاب‌آوری در کارکنان تأمین اجتماعی شهر تهران
تعداد صفحات 20
نویسنده منصوره پورمقامی - بهنوش زینلی زاده
مشخصات نشریه  تأمین اجتماعی - علمی تخصّصی سال 19 شماره 4 پیاپی 70
تاریخ انتشار زمستان - 1402
محدوده صفحات 92-73
کلید واژه تعارض کار خانواده  تهران  کمال گرایی  سازمان تأمین اجتماعی  تاب‌آوری  
چکیده هدف: هدف از این پژوهش بررسی پیش‌بینی تعارض کار-خانواده بر اساس کمال‌گرایی و تاب‌آوری در کارکنان تأمین اجتماعی شهر تهران است.
روش: این پژوهش ازلحاظ هدف کاربردی و ازلحاظ روش در گروه پژوهش‌های توصیفی ـ همبستگی است و ابزارهای موردپژوهش شامل: 1ـ پرسشنامه تاب‌آوری کانور و دیوید سون، 2- کمال‌گرایی اهواز و 3- تعارض کار- خانواده استیفنز و سامر است، جامعه آماری تحقیق را کارکنان اداره کل تأمین اجتماعی شرق تهران بزرگ (شعبه 8 و شعبه 21 تهران) تشکیل می‌دهند که با استفاده از نمونه‌گیری در دسترس، تعداد 140 مورد برگزیده شدند و 135 مورد از این پرسشنامه‌ها بازگشت شدند که درنهایت 125 مورد دارای اعتبار شناخته شدند.
یافته‌ها: یافته های تحقیق حاکی از آن است که که با بالا رفتن کمال گرایی در فرد تعارض کار-خانواده افزایش و با بالا رفتن تاب آوری میزان تعارض کار-خانواده در فرد کاهش پیدا می کند، به عبارتی بین تعارض کار- خانواده و کمال گرایی همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد و بین تعارض کار- خانواده و کمال گرایی همبستگی مثبت و معنادار وجود دارد و همبستگی بین تعارض کار-خانواده با تاب آوری و مولفه های آن در سطح P < ۰.۰۱ معنادار است.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که تعارض کار – خانواده با تاب آوری و زیر مولفه های آن شامل: شایستگی های فردی، غرایز فردی، پذیرش مثبت تغییر تاثیرات معنوی رابطه مثبت و با کنترل رابطه معکوس دارد. برنامه ریزی صحیح، آموزش سرمایه های روان شناختی تاب آوری که یک فاکتور محافظتی برای مقابله با سختی است سبب استحکام خانواده و جلوگیری از هم پاشیدگی است.

کد مقاله 50387
تعداد بازدید 22

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397