• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی تعیین ارتباط بین ابعاد دلبستگی و خشونت در زوجین دارای وسواس فکری عملی همراه با مصرف کوکایین
تعداد صفحات 47
نویسنده رها شعبان‌زاده - محیا شعبان‌زاده - محسن سعیدمنش
مشخصات نشریه  پژوهشنامه مواد مخدر - پژوهشگاه علوم انتظامی و مطالعات اجتماعی پیاپی 53
تاریخ انتشار تابستان - 1401
محدوده صفحات 67-21
کلید واژه خشونت  خشونت علیه مردان  خشونت خانگی  خشونت خانگی علیه زنان  خشونت علیه زنان  خشونت زناشویی  دلبستگی زوجین  دلبستگی  خشونت‌دیدگی  تهران  وسواس فکری عملی  ابعاد دلبستگی  خشونت شوهر  خشونت تجربه شده  زنان مورد خشونت قرار‌ گرفته تهران  تجربه خشونت  زنان مضروب خشونت روانی  قربانیان خشونت  زنان خشونت دیده  خشونت روان‌شناختی  خشونت تجربه شده در زنان  زوج‌های تهرانی  خشونت خانگی علیه مردان  خشونت خانگی علیه همسران  مردان خشونت دیده  کوکایین  خشونت زوجین  
چکیده زمینه و هدف: هدف از این پژوهش تعیین رابطه ابعاد د‎لبستگی و خشونت زوجین دارای وسواس فکری - عملی همراه با مصرف کوکایین بوده است.
روش: روش پژوهش حاضر از نوع همبستگی بود و جامعه آماری این پژوهش، زنان و شوهران ساکن شهر تهران بودند که حداقل یک سال از زندگی مشترکشان گذشته بود و دارای بیماری وسواس فکری عملی همراه با مصرف کوکایین بودند.
یافته‌ها و نتایج: نتایج تحقیق نشان دادند که تعامل ابعاد دلبستگی همسران با خشونت همسران هم ازنظر فرد مورد خشونت واقع‌شده و هم ازنظر فرد اعمال کننده خشونت، رابطه معنادار دارد. در خشونت روان‌شناختی، هم مردان و هم زنان تعامل‎های معنادار بیشتری را در گزارش مورد خشونت قرار گرفتن، نسبت به گزارش خشونت اعمال‌شده، بیان نموده‎اند. از سوی دیگر در این پژوهش نشان داده شد که در خشونت علیه زنان، حالت‎های تعامل ابعاد دلبستگیِ "اضطراب زن- اضطراب مرد" و "اضطراب زن- اجتناب مرد"، بیش‎ترین اثر را هم ازنظر زنان قربانی و هم ازنظر مردان اقدام کننده به خشونت، دارند. در خشونت علیه مردان نیز این پژوهش نشان داد، حالت تعامل "اضطراب زن - اضطراب مرد" ازنظر زنان اقدام کننده به خشونت و حالت تعامل "اضطراب زن - اجتناب مرد" ازنظر مردان قربانی، بیش‎ترین اثر را دارند. این پژوهش نشان داد که زنان هم در گزارش مورد خشونت قرار گرفتن، (به‌جز خشونت روان‌شناختی) و هم در اعمال خشونت، حالت‎های تعامل ابعاد دلبستگی معنادار کم‎تری را نسبت به مردان دارای وسواس فکری- عملی همراه با مصرف کوکایین گزارش دادند.

کد مقاله 50027
تعداد بازدید 8

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397