• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تأثیر استفاده از شبکه‌های اجتماعی بر آگاهی زنان از سلامت جسمی خود
تعداد صفحات 37
نویسنده فرشته کاظمی - افسانه توسلی
مشخصات نشریه  رفاه اجتماعی - دانشگاه علوم بهزيستی و توانبخشی، گروه پژوهشی رفاه اجتماعی - علمی پژوهشی سال 24 پیاپی 92
تاریخ انتشار بهار - 1403
محدوده صفحات 153-117
کلید واژه بلوغ  سلامت زنان  بیماری‌های زنان  سلامت جسمی  چاقی  شبکه‌های اجتماعی  سلامت بلوغ  شبکه‌های اجتماعی مجازی  مراقبت بارداری  آگاهی زنان  شبکه‌های مجازی  سوء تغذیه  اینستاگرام  سرطان‌های شایع زنان   استفاده از شبکه‌های اجتماعی  تغذیه زنان  
چکیده مقدمه: شبکه‌های اجتماعی در سالیان اخیر به‌عنوان منبع کسب اطلاعات سلامت موردتوجه اقشار مختلف جامعه ازجمله زنان قرار گرفته‌اند. ازاین‌رو هدف از انجام این پژوهش بررسی تأثیر استفاده از شبکه‌های اجتماعی در حوزه سلامت بر آگاهی زنان از سلامت جسمی خود بوده است.
روش: این پژوهش از منظر هدف تحقیقی کاربردی و از منظر ماهیت، تحقیقی توصیفی تبیینی بوده که به‌ صورت نظرسنجی آنلاین در شبکه اجتماعی اینستاگرام انجام شده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کاربران زن ایرانی 20 تا 60 ساله عضو صفحات منتخب اینستاگرامی حوزه سلامت جسمانی زنان به تعداد تقریبی 22800 نفر بوده که به روش نمونه‌گیری در دسترس 384 نفر در پژوهش شرکت داده شدند. داده‌ها از طریق یک پرسشنامه محقق‌ساخته که روایی و پایایی آن بررسی شده، جمع‌آوری و با روش های آماری توصیفی و استنباطی با نرم‌افزار SPSS نسخه 21 تجزیه‌وتحلیل شده است.
یافته‌ها: استفاده از شبکه‌های اجتماعی سلامت بر آگاهی زنان از سلامت جسمی خود و ابعاد آن شامل سلامت بلوغ، سوءتغذیه و چاقی، مراقبت های دوران بارداری و پس‌ازآن و بیماری ها و سرطان های زنان تأثیر مثبت و معنی‌داری دارد.
بحث: استفاده مؤثر از شبکه‌های اجتماعی در حوزه سلامت جسمانی زنان بایستی در جامعه به گفتمان سلامت تبدیل شود؛ چراکه از پیامدهای مهم آن برای زنان، افزایش توانایی بالقوه هنگام بیماری برای اخذ تصمیم های آگاهانه، کاهش خطرهای تهدیدکننده سلامت، افزایش پیشگیری از بیماری ها، افزایش کیفیت زندگی و افزایش کیفیت مراقبت از خود است.

کد مقاله 49411
تعداد بازدید 19

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397