• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان ارتباط خودپنداره جنسی، آمیختگی شناختی و نگرش مذهبی با عملکرد جنسی
تعداد صفحات 11
نویسنده نسیم صمدی‌فرد - حمیدرضا صمدی‌فرد
مشخصات نشریه  روان پرستاري - انجمن علمي پرستاري ايران شماره 1 پیاپی 61
تاریخ انتشار فروردین و اردیبهشت - 1403
محدوده صفحات 21-11
کلید واژه نگرش مذهبی  عملکرد جنسی  اردبیل  مردان متأهل  عملکرد جنسی مردان  خودپنداره جنسی  آمیختگی شناختی  
چکیده مقدمه: آمار طلاق در سال­های اخیر افزایش داشته و یکی از عوامل موثر در این طلاق­ ها، عدم ارضای غریزه جنسی و مشکل در عملکرد جنسی افراد گزارش شده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط خودپنداره جنسی، آمیختگی شناختی و نگرش مذهبی با عملکرد جنسی مردان متأهل شهر اردبیل انجام شد.
روش‌کار: روش این پژوهش از نوع توصیفی- همبستگی بود. جامعه آماری این پژوهش شامل مردان متأهل شهر اردبیل در سال 1402 بودند. به این منظور تعداد 120 نفر از این افراد به روش نمونه‏ گیری در دسترس انتخاب شدند و به پرسشنامه‌ خودپنداره جنسی، آمیختگی شناختی، نگرش مذهبی و عملکرد جنسی پاسخ دادند. پس از گردآوری پرسشنامه­ ها، داده‏ های جمع‌آوری شده با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون چندگانه به شیوه همزمان در نرم افزار اس‌پی‌اس‌اس نسخه 18 تحلیل شدند.
یافته‌ها: نتایج نشان داد که بین خودپنداره جنسی مثبت (58/0)، خودپنداره جنسی منفی (53/0-)، آمیختگی شناختی (70/0-) و نگرش مذهبی (72/0) با عملکرد جنسی مردان رابطه معناداری وجود داشت (001/0 p < ). نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نیز آشکار کرد که 63 درصد واریانس عملکرد جنسی مردان به ‌وسیله خودپنداره جنسی، آمیختگی شناختی و نگرش مذهبی ‏تبیین می‏شود ( 001/0 p < ).
نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج به دست آمده پیشنهاد می‌شود که روان‌شناسان و متخصصان حوزۀ سلامت برای بهبود عملکرد جنسی مردان متأهل به نقش خودپنداره جنسی، آمیختگی شناختی و نگرش مذهبی توجه بیشتری کنند.

کد مقاله 49242
تعداد بازدید 44

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397