• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تأثیر سبک‌های دلبستگی با نقش میانجی صمیمیت زناشوئی بر خشنودی زناشوئی
تعداد صفحات 11
نویسنده رزگار مجیدی - امید مرادی - یحیی یاراحمدی - مریم اکبری
مشخصات نشریه  علوم پزشکی رازی - دانشگاه علوم پزشکی ایران شماره 7
تاریخ انتشار دى - 1402
کلید واژه روابط زوجین  خشنودی زناشویی  سنندج  صمیمیت زناشویی  صمیمیت زوجین  سبک دلبستگی ایمن  سبک‌های دلبستگی  سبک دلبستگی اجتنابی  سبک دلبستگی دوسوگرا  دلبستگی اجتنابی  
چکیده زمینه و هدف: خانواده به عنوان یک نهاد اجتماعی با عملکرد چندگانه خود جوابگوی بسیاری از نیازهای عاطفی و اجتماعی مطلوب است. این مطالعه با هدف بررسی خشنودی زناشوئی بر اساس سبک­ های دلبستگی با واسطه گری صمیمیت زناشوئی زوجین انجام شده است.
روش کار: پژوهش حاضر از لحاظ هدف کاربردی و از لحاظ روش اجرا همبستگی (تحلیل مسیر) بود. جامعه پژوهش شامل کلیه زنان و مردان متاهل مراجعه کننده به کلینک خانواده و کلینیک تخصصی بیمارستان قدس سنندج بودند. حجم نمونه، با استفاده از روش نمونه­ گیری در دسترس به تعداد 500 نفر در نظر گرفته شد. ­داده­ ها توسط پرسشنامه جمع آوری شد.
یافته ­ها: نتایج به‌دست‌آمده نشان داد که سبک دلبستگی ایمن، اجتنابی، دوسوگرا بر صمیمیت زناشویی تأثیر داشت. همچنین صمیمیت بر خشنودی زناشویی تاثیر مثبت و مستقیم داشت. سایر نتایج به‌دست‌آمده حاکی از آن بود که سبک‌ دلبستگی ایمن، اجتنابی و دوسوگرا بر خشنودی زناشویی تأثیر ندارد. اما سبک‌ دلبستگی ایمن بر صمیمت زناشویی اثر مثبت؛ سبک‌ دلبستگی اجتنابی و دوسوگرا بر صمیمت زناشویی اثر منفی داشت.
نتیجه‌گیری: سبک‌های دلبستگی از عوامل مهم و تاثیرگذار بر صمیمت و خشنودی زناشویی بوده و ضروری است به این متغیر جهت ارتقاء کیفیت روابط زوجین توجه شود.

کد مقاله 49234
تعداد بازدید 24

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397