• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تأثیر سرخوردگی زناشویی و تنوع طلبی جنسی در پیش‌بینی روابط فرازناشویی مردان متأهل
تعداد صفحات 9
نویسنده فرزاد آصفی‌فر - حسن شمس اسفند آباد - فاطمه شاطریان‌ محمدی
مشخصات نشریه  علوم پزشکی رازی - دانشگاه علوم پزشکی ایران شماره 7
تاریخ انتشار دى - 1402
کلید واژه روابط فرازناشویی  تهران  مردان متأهل  سرخوردگی زناشویی  مردان تهران  تنوع طلبی جنسی  
چکیده زمینه و هدف: روابط فرا زناشویی یکی از آسیب‌های نهاد خانواده است که تحت تأثیر عوامل متعددی است و به شکل اساسی رابطه زوجین را تحت تأثیر قرار می‌دهد، لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی نقش تنوع‌طلبی جنسی و سرخوردگی زناشویی در پیش‌بینی روابط فرا زناشویی مردان متاهل انجام شد.
روش کار: پژوهش حاضر توصیفی از نوع همبستگی بود. جامعه پژوهش شامل تمامی مردان متأهل شهر تهران در سال 1400-1401 بودند که 300 نفر واجد شرایط به روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب شدند و به پرسش‌نامه‌های تنوع‌طلبی جنسی عارف نظری و همکاران (2011)، سرخوردگی زناشویی نیهویس و بارتل (2006) و روابط فرا زناشویی واتلی (۲۰۰۸) پاسخ دادند. جهت تحلیل داده‌ها از آزمون همبستگی پیرسون و رگرسیون چندگانه با کمک نرم‌افزار آماری SPSS نسخه 22 استفاده شد.
یافته‌ها: نتایج نشان داد بین تنوع‌طلبی جنسی (598/0 = r) و سرخوردگی زناشویی (570/0 = r) با روابط فرا زناشویی ارتباط مستقیم وجود داشت (01/0 > p). همچنین تنوع‌طلبی جنسی و سرخوردگی زناشویی، ۵/۵۴ درصد از واریانس روابط فرا زناشویی را تبیین می کنند.
نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج پژوهش، تنوع‌طلبی جنسی و سرخوردگی زناشویی می‌توانند نگرش به روابط فرا زناشویی را تحت تأثیر قرار دهند، لذا نتایج توجه مشاوران، درمانگران و روانشناسان را در پیشگیری از روابط فرا زناشویی و فروپاشی کانون خانواده را می‌طلبد.

کد مقاله 49227
تعداد بازدید 31

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397