• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان چالش‌های حمایت عاطفی از زنان به دنبال ابتلا به زگیل تناسلی: یک مطالعه کیفی
تعداد صفحات 12
نویسنده محدثه عادلی - شاداب شاه علی - لیدا مقدم بنائم
مشخصات نشریه  پایش - پژوهشکده علوم بهداشتی جهاد دانشگاهی - علمی پژوهشی سال 23 شماره 2
تاریخ انتشار فروردین و اردیبهشت - 1403
محدوده صفحات 244-233
کلید واژه حمایت از زنان  روابط عاطفی  تهران  بیماری‌های مقاربتی  مطالعه کیفی  بیماری‌های مقاربتی جنسی  زنان شهر تهران  حمایت عاطفی  مناسبات و روابط عاطفی میان زن و شوهر  زگیل تناسلی  ویروس پاپیلومای انسانی  
چکیده مقدمه: زگیل تناسلی علاوه بر اهمیتی که به عنوان یک بیماری مقاربتی دارد، می تواند میزان حمایت عاطفی از زنان مبتلا را تغییر داده و روابط عاطفی زوجین را تهدید کند. این مطالعه با رویکرد کیفی باهدف تببین درک و تجربه زنان مبتلا به زگیل تناسلی از چالش های حمایت عاطفی طراحی شده است.
مواد و روش کار: مطالعه کیفی حاضر با روش تحلیل محتوای قراردادی گرانهایم و لاندمن از دی ماه ۱۳۹۸ تا بهمن ۱۳۹۹ در کلینیک پوست بیمارستان رازی تهران، با نمونه گیری هدفمند ۱۶ زن مبتلا به زگیل تناسلی انجام شد. داده‌ها از طریق مصاحبه‌های فردی بدون ساختار جمع‌آوری و تحلیل شدند.
یافته ها: پس از تحلیل داده ها، در مجموع ۱۸۲ کد، ۸ طبقه، و ۳ درونمایه حاصل شد. این درونمایه ها شامل "تغییر روابط عاطفی"، " افشای بیماری برای دریافت حمایت دیگران" و "نگرانی از قضاوت شدن و انگ خوردن" بودند.
نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر بیانگر چالش های حمایت های عاطفی زنان به دنبال ابتلا به زگیل تناسلی بود. به دنبال ابتلا به زگیل تناسلی زنان بدتر شدن روابط عاطفی با همسر را تجربه می کردند و ترجیح می دادند که از افراد خانواده یا دوستانی که از نظر روحی و روانی به آنان نزدیکترند حمایت عاطفی دریافت نمایند، در عین حال این حمایت طلبی عاطفی با نگرانی از قضاوت شدن و انگ خوردن از خیانت به همسر همراه بود.

کد مقاله 49218
تعداد بازدید 27

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397