• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی تأثیرات همه‌گیری ویروس کرونا بر سبک زندگی خانواده
تعداد صفحات 28
نویسنده ساره صمدی - فهیمه آذرنیا
مشخصات نشریه  مدیریت بر آموزش انتظامی - معاونت آموزشی ناجا با همکاری انجمن پژوهشهای آموزشی ایران سال 16 پیاپی 62
تاریخ انتشار تابستان - 1402
محدوده صفحات 132-105
کلید واژه سبک زندگی  مشهد  خانواده  سبک زندگی خانوادگی  تغییر سبک زندگی  کووید 19  
چکیده زمینه و هدف: امروزه بر اساس تحقیقات انجام شده توسط مؤسسات و مراکز تحقیقاتی بین‌المللی، همه‌گیری کرونا نه‌تنها یک تهدید سلامتی محسوب می‌شود، بلکه می‌توان آن را یک تهدید اجتماعی نیز دانست. تغییر سبک زندگی افراد و نیز تأثیرگذاری بر روابط خانوادگی گواه این ادعاست. هدف این پژوهش بررسی تغییرات سبک زندگی ناشی از کرونا است.
روش: تحقیق حاضر ازلحاظ رویکردی، کمی و ازنظر نوع و ماهیت، توصیفی از نوع پیمایشی است. ابزار گردآوری داده‌ها پرسشنامه محقق ساخت و جامعه پژوهش، یکی از واحدهای نظامی مستقر در شهر مشهد است. حجم نمونه با استفاده از فرمول کوکران محاسبه شده و دقت برآورد D=0.05 بوده است. بر این اساس با توجه به سطح اطمینان 95 درصدی و کاهش سطح خطای تحقیق تعداد 384 نفر به‌صورت تصادفی انتخاب شده‌اند. داده‌های به دست آمده با استفاده از نرم‌افزار آماری نسخه SPSS 16، با روش آمار توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته­ ها: نتایج کلی پژوهش نشان داد که همه‌گیری ویروس کرونا تأثیر معنی‌داری بر سبک زندگی خانواده در دوران کرونا داشته به‌طوری که تأثیر کویید بر شاخص رسانه‌محوری بیش از سایر متغیرها رفتار افراد را دستخوش تغییر قرار داده است.
نتیجه­ گیری: با توجه به تأثیر کویید بر رسانه‌محوری، ارتباط بین رسانه (شبکه‌های اجتماعی) و هراس اجتماعی، پیشنهاد می‌شود مسئولین نسبت به آگاه‌سازی مردم از طریق رسانه‌ها، مقابله با شایعات کرونا را مدیریت و در این راستا رشد عقلانیت جمعی از طریق افزایش آگاهی‌های عمومی بکوشند.

کد مقاله 48598
تعداد بازدید 33

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397