• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تدوین و اعتباریابی بسته آموزشی ارتقای مهارت‌های فردی زنان ساکن در مناطق حاشیه‌نشین
تعداد صفحات 27
نویسنده نسرین امامی نائینی - مالک میرهاشمی - نسرین باقری
مشخصات نشریه  رفاه اجتماعی - دانشگاه علوم بهزيستی و توانبخشی، گروه پژوهشی رفاه اجتماعی - علمی پژوهشی سال 23 پیاپی 90
تاریخ انتشار پائیز - 1402
محدوده صفحات 209-183
کلید واژه خودآگاهی زنان  تنظیم هیجانی  مهارت ارتباطی  دختران جوان  خودآگاهی  اعتباریابی  آموزش مهارتی  بسته آموزشی  ارتباط مؤثر  آموزش مهارت‌های ارتباطی  حاشیه‌ نشینی  زنان جوان  زنان حاشیه‌ نشین  محلات حاشیه‌ نشین   مهارت‌های فردی  حاشیه نشینی شهری  دختران حاشیه نشین  مهارت تنظیم هیجانی  تدوین بسته  
چکیده مقدمه: امروزه با گسترش کلان‌شهرها و پیچیدگی‌های زندگی، مشکلات زندگی نیز روز به روز در حال افزایش است. مشکلاتی که مواجهه شدن با آنها نیاز به مهارت و توانایی دارد. هدف این پژوهش تدوین و اعتبار‌یابی بسته آموزش مهارت‌های فردی دختران و زنان جوان حاشیه‌نشین است.
روش: بسته آموزش ارتقای مهارت‌های فردی در این پژوهش براساس نظریه شناختی- رفتاری طراحی شده است. طراحی بسته در 4 مرحله‌ی مصاحبه با افراد مطلع، مرور متون، برگزاری جلسه هم‌اندیشی و تدوین بسته آموزشی، تعیین روایی محتوایی بسته آموزشی بود. در یک نشست تخصصی و با نظرخواهی از متخصصان، روایی محتوایی بسته با استفاده از ابزار شاخص روایی محتوایی و ضریب نسبی روایی محتوایی سنجیده شد.
یافته‌ها: نتایج بدست آمده نشان داد که بسته آموزشی طراحی شده از اعتبار بالایی برخوردار می‌باشد. همچنین ضریب نسبی روایی محتوایی بسته برابر با 714/ 0 بدست آمد.
بحث: بسته‌ی آموزشی به آموزش سه مهارت خودآگاهی، ارتباط موثر، تنظیم هیجان پرداخته تا بستری برای ورود و به‌کارگیری این مهارت‌ها در زندگی واقعی این اقشار، فراهم آورد.

کد مقاله 48183
تعداد بازدید 28

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397