• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان شناسایی فرایند شکل‌گیری موانع ارتقای شغلی و مؤلفه‌های تأثیرگذار بر اکوسیستم کاری بانوان در سازمان‌های ورزشی ایران (رویکردی کیفی)
تعداد صفحات 18
نویسنده فروغ فلاح آشناآبادی - عباس نظریان مادوانی - رسول نوروزی سیدحسینی
مشخصات نشریه  مدیریت ورزشی (حرکت) - دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران - علمی پژوهشی شماره 2
تاریخ انتشار تابستان - 1402
محدوده صفحات 76-59
کلید واژه زنان شاغل  مدیریت  زن و مدیریت  زنان و پست مدیریت  پست‌های مدیریتی  ایران  مدیران زن  فرهنگ  زنان و مشاغل مدیریتی  موانع مدیریت زنان  مدیریت زنان  مشاغل مدیریتی  موانع ارتقا  جایگاه مدیریتی  زنان در مدیریت  مطالعه کیفی  سطوح مدیریت زنان  ارتقاء شغلی زنان  موانع حضور زنان در پست‌های مدیریتی  زن در مناصب مدیریتی  فشارهای اجتماعی  جنسیت‌ زدگی  ارتقاء شغلی  سطوح مدیریتی  سازمان‌ ورزشی  مدیریت ورزشی  مدیریت زنان در ورزش  پیشرفت مدیریتی زنان  مناصب مدیریتی  کنش‌های فردی  نگاه جنسیتی  تعامل فردی  تعامل سازمانی  
چکیده مقدمه: هدف تحقیق حاضر شناسایی فرایند شکل‌گیری موانع ارتقای شغلی و مؤلفه‌های تأثیرگذار بر اکوسیستم شغلی بانوان در سازمان‌های ورزشی ایران بود.
روش پژوهش: این تحقیق با ماهیت اکتشافی و روش کیفی با استفاده از راهبرد نظریۀ داده‌بنیاد انجام گرفت. به‌منظور تجزیه‌وتحلیل داده‌ها از رویکرد کلاسیک نظریۀ داده‌بنیاد که توسط گلیزر ارائه شده، استفاده شد. از روش نمونه‌گیری نظری- هدفمند و تکنیک نمونه‌گیری افراد شاخص و گلوله‌برفی برای انجام مصاحبه‌های عمیق استفاده شد. در مجموع 11 مصاحبه با خبرگان و متخصصان دارای پژوهش در حوزۀ زنان و نیز مدیران زن دارای مناصب مدیریتی انجام گرفت و پژوهش به اشباع نظری و کفایت رسید.
یافته‌ها: یافته‌های پژوهش نشان داد موانع ارتقای شغلی بانوان در سازمان‌های ورزشی ایران یک مدل زنجیره‌وار از اثرگذاری تعاملی چهار مقولۀ فرهنگ جامع شغلی، فشار اجتماعی، کنش‌ها و تعاملات فردی و سازمانی و اکوسیستم جنسیت‌زدگی هستند که هریک به اجزا و موانع کوچک‌تر تقسیم شده‌اند.
نتیجه‌گیری: بر اساس یافته‌های پژوهش، پیشنهاد می‌شود در راستای تسهیل ارتقای زنان به مناصب مدیریتی ورزش، متناسب با اسناد بالادستی و سیاستگذاری‌های اشتغال زنان، سیاستگذاران ورزش مسیر پیشرفت زنان به سطوح مدیریتی را در قالب یک مجموعه عوامل و فرایندمحور در نظر بگیرند و در راه حذف موانع و تقویت نقاط قوت زنان برنامه‌ریزی کنند.

کد مقاله 47967
تعداد بازدید 43

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397