• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تأثیر یادگیری سازمانی و شکوفایی بر رفتارهای فرامسئولیتی با نقش واسطه‌ای مشارکت کارکنان زن
تعداد صفحات 32
نویسنده ابوالحسن حسینی - زهرا کاظمی سراسکانرود
مشخصات نشریه  توسعه مديريت منابع انساني و پشتيباني - دانشكده علوم و فنون اداري و پشتيباني سال 18 پیاپی 67
تاریخ انتشار بهار - 1402
محدوده صفحات 178-147
کلید واژه مشارکت زنان  زنان شاغل  زنان کارمند  همدان  سازمان‌های دولتی  شکوفایی زنان  شکوفایی  یادگیری سازمانی  شکوفایی کارکنان  مشارکت کارکنان  رفتارهای فرامسئولیتی  
چکیده زمینه و هدف: هدف پژوهش حاضر، بررسی تأثیر یادگیری سازمانی و شکوفایی بر رفتارهای فرامسئولیتی با در نظر گرفتن نقش واسطه‌ای مشارکت و شکوفایی کارکنان زن است.
روش: این پژوهش از نوع توصیفی- پیمایشی و کاربردی است. جامعه آماری شامل زنان شاغل در 50 سازمان دولتی استان همدان است که تعداد 221 نفر با استفاده از روش طبقه‌ای به‌عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع‌آوری داده‌ها از پرسش‌نامه‌های استاندارد مشارکت کارکنان اکرامی و همکاران (1389)، یادگیری سازمانی احمدی و همکاران (2013)، پرسش‌نامه شکوفایی کارکنان داینر و همکاران (2010) و رفتارهای فرامسئولیتی مک کرا و کاستا (2002) استفاده شد. روایی پرسش‌نامه‌ها بر اساس روایی سازه، تشخیصی، واگرا، همگرا و شاخص HTMT و پایایی آن با ضریب آلفای کرونباخ بررسی شده است. آزمون مدل پژوهش بر اساس روش مدل‌سازی معادلات ساختاری و نرم‌افزار اسمارت پی‌ال‌اس انجام گرفت.
یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد یادگیری سازمانی بر مشارکت کارکنان زن و رفتارهای فرامسئولیتی تأثیر مثبت دارد. شکوفایی و مشارکت کارکنان زن بر رفتارهای فرامسئولیتی آنان تأثیر مثبت دارد. هم‌چنین مشارکت کارکنان زن در ارتباط بین یادگیری سازمانی و رفتارهای فرامسئولیتی از نقش واسطه‌ای برخوردار است. ولی تأثیر شکوفایی کارکنان زن بر مشارکت آنان معنی‌دار نیست. هم‌چنین نقش واسطه‌ای مشارکت کارکنان زن در ارتباط بین شکوفایی کارکنان و رفتارهای فرامسئولیتی معنی‌دار نیست.
نتایج: مطابق با نتایج، مدیران و برنامه‌ریزان می‌توانند نیازهای آموزشی کارکنان را شناسایی کرده و با ایجاد فرصت کسب مهارت و تجارب‌ها و شکوفایی زنان، این نیازها را رفع و توانایی‌ها و مهارت و مشارکت کارکنان و متقابلاً رفتار فرامسئولیتی کارکنان زن را ارتقاء بخشند.

کد مقاله 47247
تعداد بازدید 68

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397