• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان اثربخشی مدل خشنودی زناشویی بر افزایش کیفیت جنسی زوجین
تعداد صفحات 10
نویسنده رزگار مجیدی - امید مرادی - یحیی یاراحمدی - مریم اکبری
مشخصات نشریه  دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال 65 شماره 5
تاریخ انتشار اذر و دی - 1401
محدوده صفحات 2169-2160
کلید واژه خشنودی زناشویی  سنندج  کیفیت زناشویی  کیفیت رابطه زناشویی  کیفیت رابطه جنسی  کیفیت زندگی جنسی  زندگی جنسی  زندگی جنسی زنان  کیفیت زندگی جنسی زنان  زندگی جنسی مردان  کیفیت زندگی جنسی مردان  
چکیده ازدواج یکی از مهم‎ترین حوادثی است که در زندگی رخ می‎دهد. ازدواج موفق و شروع رابطه زناشویی، بسیاری از نیازهای جسمی ‎و روانی را در یک محیط امن برآورده سازد. این مطالعه با هدف اثربخشی مدل خشنودی زناشویی بر افزایش کیفیت جنسی زوجین انجام شده است.
روش کار: مطالعه حاضر از نظر روش تحقیق برای تدوین مدل از نوع همبستگی، تحلیل روابط ساختاری می‎باشد. جامعه پژوهش شامل کلیه زنان و مردان متاهل مراجعه کننده به آزمایشگاه کلینیک خانواده و کلینیک تخصصی بیمارستان قدس سنندج بودند. برای تعیین حجم نمونه در این پژوهش، با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس 500 نفر از آزمودنی‎ها ‎انتخاب و ابزارهای پژوهشی روی آنها اجرا شد. ابزار پژوهش در این مطالعه پرسشنامه های پرسشنامه خشنودی زناشویی ناتان اچ. آزرین، باری تی. ناستر و رابرت جونز (1973)، پرسشنامه کیفیت زندگی جنسی زنان سیموندز و همکاران (2005) و کیفیت زندگی جنسی مردان پاکپور و همکاران (1393) ساخته آزمون آماری مورد استفاده آنکوا در نرم افزار SPSS می ­باشد.
نتایج: نتایج به‌دست‌آمده نشان می­دهد که بین میانگین نمرات پس‌آزمون کیفیت زندگی جنسی زنان در دو گروه کنترل و آزمایش تفاوت معناداری وجود دارد و همچنین بین میانگین نمرات پس‌آزمون کیفیت زندگی جنسی مردان در دو گروه کنترل و آزمایش تفاوت معناداری وجود دارد (p < 0.05).
نتیجه گیری: برای بهبود کیفیت زناشویی، لازم است بر روی "خشنودی زناشویی" تمرکز بیشتری داشت.

کد مقاله 47107
تعداد بازدید 83

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397