• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان طراحی مدل موانع و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی حضور بانوان ورزشکار در مسابقات برون مرزی
تعداد صفحات 22
نویسنده شعله استاد حسن بنا - مجید سلیمانی - عادل افکار
مشخصات نشریه  مدیریت ورزشی (حرکت) - دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران - علمی پژوهشی شماره 4
تاریخ انتشار زمستان - 1401
محدوده صفحات 282-261
کلید واژه ورزش  ورزش زنان  موانع اجتماعی  موانع فرهنگی  زنان ورزشکار  ورزش قهرمانی  طراحی مدل  مسابقات ورزشی  رویدادهای ورزشی  رویدادهای ورزشی بین‌المللی  مسابقات زنان  ورزشکار حرفه‌ای  مسابقات برون مرزی  
چکیده مقدمه: هدف از پژوهش حاضر طراحی مدل موانع و پیامدهای فرهنگی و اجتماعی ورزش حضور بانوان ورزشکار در مسابقات برون‌مرزی بود.
روش پژوهش: روش پژوهش ترکیبی اکتشافی متوالی (کیفی – کمی) است. جامعۀ آماری در بخش کیفی شامل خبرگان حوزۀ مدیریت ورزشی (استادان مدیریت ورزشی) و مدیران و دست‌اندرکاران ورزش قهرمانی زنان بود. با بهره‌گیری از روش نمونه‌گیری گلوله‌برفی و تکنیک اشباع نظری به نمونه‌گیری در بخش کیفی اقدام شد (24 نفر). برای تحلیل داده‌های مربوط به مصاحبه از روش کدگذاری استفاده شد. جامعه آماری بخش کمی این پژوهش شامل بانوان ورزشکاری که سابقۀ حضور در رویدادهای بین‌المللی را داشته‌اند، نایب‌رئیسان بانوان فدراسیون‌های ورزشی و برگزارکنندگان رویدادهای ورزشی بین‌المللی است (384 نفر). برای جمع‌آوری اطلاعات در بخش کمی از پرسشنامۀ محقق‌ساخته برگرفته از بخش کیفی استفاده شد که به دو بخش کلی ویژگی‌های جمعیت‌شناختی و سؤال‌های آن تقسیم شد. این پرسشنامه شامل 69 گویه و در قالب شش مؤلفۀ اصلی به‌صورت پنج‌گزینه‌ای لیکرت (خیلی زیاد، 5 امتیاز تا خیلی کم، 1 امتیاز) است. از روش معادلات ساختاری با استفاده از نرم‌افزار Smart- PLS برای تحلیل مدل استفاده شد.
یافته‌ها: در بخش کیفی پژوهش مشخص شد که مقوله‌ها در قالب 69 کد مفهومی و در دل ابعاد شش‌گانۀ مدل پارادایمی جای گرفتند. در بخش کمی نیز مشخص شد که هر شش مؤلفۀ اصلی پژوهش از برازش مناسبی برخوردار است.
نتیجه‌گیری: به مدیران ورزش کشور پیشنهاد می‌شود به‌منظور رفع موانع و دستیابی به پیامدهای مثبت حضور زنان در مسابقات برون‌مرزی، از رسانه‌ها، فرهنگ‌سازی، جذب هوادار، مربیان مناسب و قوانین حمایتی استفاده کنند.

کد مقاله 46489
تعداد بازدید 85

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397