• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی عوامل اجتماعی مؤثر بر شکل گیری روابط دختر و پسر پیش از ازدواج (مطالعه موردی: جوانان 15 تا 30 سال شهرستان پاسارگاد استان فارس)
تعداد صفحات 16
نویسنده زینب باصری - اصغر محمدی - محمد باصری
مشخصات نشریه  زن و جامعه (جامعه‌شناسی زنان سابق) پیاپی 53
تاریخ انتشار بهار - 1402
محدوده صفحات 128-113
کلید واژه طبقه اجتماعی  روابط دختر و پسر  دوستی دختر و پسر  روابط پیش از ازدواج  عوامل اجتماعی  وسایل ارتباط جمعی  عوامل مؤثر  جنس مخالف  دوستی با جنس مخالف  رابطه با جنس مخالف  فارس (استان)  نگرش خانواده  پیش از ازدواج  دوستی پیش از ازدواج  گرایش به جنس مخالف  پاسارگاد (شهرستان)  گرایش دوستان به دوستی با جنس مخالف  
چکیده هدف: این پژوهش با هدف بررسی عوامل اجتماعی مؤثر بر شکل‌گیری ارتباط دختران و پسران پیش از ازدواج در شهرستان پاسارگاد انجام شده است.
روش: روش پژوهش، توصیفی پیمایشی و جامعه آماری 9900 نفر شامل جوانان 15 تا 30 سال شهرستان پاسارگاد می‌باشد. حجم نمونه برآمده از فرمول کوکران، 371 نفر و شیوه نمونه‌گیری از نوع نمونه‌گیری اتفاقی است به این صورت که نگارنده با تقسیم شهرستان مذکور به 4 منطقه و محله اصلی (یا خوشه) به هرکدام از این محلات رفته و افراد را به‌ صورت اتفاقی، به‌عنوان پاسخگو و به‌صورت داوطلبانه انتخاب نموده‌اند. ابزار پژوهش پرسشنامه خودساخته که اعتبار آن از نوع صوری بوده و متغیرها با استفاده از نظرات استاد درس و کارشناسان آمار تعیین گردیده‌اند. جهت سنجش پایایی از آلفای کرونباخ استفاده شده که نتیجه آن 9/0 به دست آمده است.
یافته‌ها: نتایج تحلیل چند متغیره (رگرسیون گام به گام) نشان داد که گرایش دوستان به دوستی با جنس مخالف دارای بیشترین اثرات بوده و توانسته است 30/0 از تغییرات متغیر وابسته را تبیین کند. در تحلیل استنباطی بین تمامی متغیرهای مستقل مورد مطالعه، رابطه معناداری وجود دارد.

کد مقاله 46281
تعداد بازدید 52

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397