• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی رابطه نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس با حقوق اجتماعی و شغلی زنان
تعداد صفحات 9
نویسنده آبتین امیری - محبوبه مهرابی
مشخصات نشریه  علوم پزشکی رازی - دانشگاه علوم پزشکی ایران شماره 7
تاریخ انتشار مهر - 1401
محدوده صفحات 161-153
کلید واژه وضعیت شغلی  زنان شاغل  حقوق اجتماعی زن  وضعیت شغلی زنان  حقوق اجتماعی  راهبردهای مقابله‌ای  حقوق زنان شاغل  وضعیت حقوقی زنان  حقوق شغلی زنان  سبک‌های مقابله با استرس  وضعیت حقوقی  استرس زنان  بندرخمیر  نیاز معنوی  حقوق شغلی  
چکیده زمینه و هدف: شرایط نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس می‌تواند راهکاری برای کاهش استرس و التیام شرایط و وضعیت حقوقی و شغلی باشد؛ لذا هدف این مطالعه بررسی رابطه بین نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس با حقوق اجتماعی و شغلی زنان بود.
روش­ کار: روش تحقیق­ توصیفی از نوع همبستگی می­ باشد. جامعه­ آماری پژوهش، شامل کلیه زنان مشغول به کار بندر خمیرکه در سال 1400 مشغول به تحصیل بودند. تعداد جامعه آماری بنا بر استعلام از واحد اصناف بندر خمیر برابر با 1800 نفر بود. حجم نمونه از طریق جدول کرجسی مورگان به تعداد 317 نفر، به روش نمونه­ گیری تصادفی ساده انتخاب گردید. در این پژوهش از ابزار پرسشنامه استاندارد شامل پرسشنامه نیازهای معنوی بوسینگ و همکاران (2010)، راهبردهای مقابله با استرس پارکر و اندلر (1990) و پرسشنامه محقق ساخته وضعیت حقوقی و شغلی استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده­ ها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شد.
یافته ­ها: نتایج نشان داد که بین نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس بر حقوق اجتماعی و شغلی زنان رابطه معنی‎‌داری وجود داد؛ همچنین نتایج نشان داد که با افزایش نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس در بانوان وضعیت حقوق اجتماعی و شغلی بانوان عملکرد و سطح مطلوب‌تری را خواهد داشت.
نتیجه ­گیری: به طور کلی می‌توان نتیجه گرفت که با بانوان با افزایش نیازهای معنوی و راهبردهای مقابله با استرس می‌توانند سطح حقوق اجتماعی و شغلی را افزایش دهند و نیاز است تا به راهکارهای دستیابی به راه‌های مقابله با استرس و افزایش نیازهای معنوی دست یابند.

کد مقاله 46239
تعداد بازدید 108

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397