• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان نقش میانجیگرایانه احساس امنیت در رابطه کمال یافتگی خود و استرس ادراک شده با رضایت از زندگی دختران بی سرپرست
تعداد صفحات 17
نویسنده حسین شاره
مشخصات نشریه  پژوهش‌های روانشناسی بالینی و مشاوره (مصوب وزارت علوم) شماره 2 پیاپی 24
تاریخ انتشار پائیز - 1401
محدوده صفحات 81-65
کلید واژه ناامنی  بی‌سرپرست  استرس  امنیت  احساس امنیت  سبزوار (شهرستان)  احساس ناامنی  کمال گرایی  رضایت‌مندی از زندگی  دختران بی‌سرپرست  نیشابور (شهرستان)  استرس ادراک شده   امنیت دختران  کمال یافتگی  کمال یافتگی خود  کمال گرایی فردمدار  کمال گرایی جامعه مدار  کمال گرایی دیگرمدار  
چکیده هدف: در این پژوهش نقش میانجی گرانه­ احساس امنیت در رابطه کمال­ یافتگی خود و استرس ادراک شده با رضایت از زندگی دختران بی­ سرپرست بررسی شد.
روش: در این مطالعه که با روش همبستگی از نوع مدل‌سازی معادلات ساختاری انجام شد، نمونه ­ای به حجم 150 نفر از دختران بی­ سرپرست شهرهای سبزوار و نیشابور به روش نمونه­ گیری تمام شماری انتخاب شد. پرسشنامه ­های استرس ادراک شده، رضایت از زندگی، احساس امنیت-ناامنی و کمال‌یافتگی چندبعدی مورد استفاده قرار گرفت. داده­ ها با استفاده از روش­ های همبستگی پیرسون و مدل‌سازی معادلات ساختاری در نرم‌افزارهای SPSS نسخه 26 و AMOS نسخه 25 تجزیه‌وتحلیل شدند.
یافته­ ها: نتایج نشان داد بین احساس امنیت و استرس ادراک شده با رضایت از زندگی رابطه معنی‌داری وجود دارد؛ همچنین بین کمال‌گرایی فردمدار و کمال‌گرایی جامعه ­مدار با رضایت از زندگی رابطه منفی معنی­ داری وجود دارد ولی بین کمال‌گرایی دیگرمدار با رضایت از زندگی رابطه معنی­ داری وجود ندارد. همچنین نتایج نشان داد که احساس امنیت در رابطه بین کمال­ یافتگی خود و استرس ادراک شده با رضایت از زندگی نقش میانجی گرایانه دارد ( 05/0 p < ). اگر احساس امنیت در میان افراد بیشتر شود رضایت از زندگی نیز افزایش می­ یابد.

کد مقاله 45706
تعداد بازدید 54

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397