• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تدوین مدل ساختاری عوامل روان‌شناختی مؤثر بر عملکرد جنسی زنان
تعداد صفحات 25
نویسنده ملیحه کاظمی مجرد - جواد خلعتبری - آمنه معاضدیان - نعمت ستوده اصل
مشخصات نشریه  خانواده درمانی کاربردی شماره 5 پیاپی 14
تاریخ انتشار زمستان - 1401
محدوده صفحات 355-331
کلید واژه زنان متأهل  خودکارآمدی جنسی  عوامل مؤثر  عملکرد جنسی زنان  فعالیت جنسی  دانش جنسی  نگرش جنسی  صمیمیت جنسی  عملکرد جنسی  فعالیت جنسی زنان  احقاق جنسی  عوامل روان‌شناختی  خودابرازی جنسی  مدل ساختاری  کنش‌وری جنسی  تحقیق ترکیبی متوالی اکتشافی  روش اکتشافی متوالی  
چکیده هدف: هدف از پژوهش حاضر بررسی و تعیین عوامل روان‌شناختی موثر بر عملکرد جنسی زنان و تدوین مدل ساختاری آن بود.
روش پژوهش: این پژوهش از نوع همبستگی (مدل‌سازی معادلات ساختاری) است. از جامعه پژوهش، که شامل تمامی زنان ایرانی حاضر در فضای مجازی در سال 1399 بود با استفاده از روش نمونه گیری در دسترس تعداد 386 نفر انتخاب شدند. برای تجزیه و تحلیل داده‌های پژوهش جهت ارائه مدل، از نرم افزار Amos استفاده شد.
یافته ها: یافته‌های پژوهش حاضر نشان داد دانش جنسی، نگرش جنسی، خودکارآمدی جنسی و خودابرازی جنسی اثر غیرمستقیم به واسطه‌ی احقاق جنسی بر عملکرد جنسی داشتند (05/0 > P). همچنین نگرش جنسی، خودکارآمدی جنسی و خودابرازی جنسی اثر غیرمستقیم به واسطه‌ی صمیمیت جنسی بر عملکرد جنسی داشته است (05/0 > P).
نتیجه‌گیری: به‌ نظر می‌رسد زمانی که زنان در انجام فعالیت‌های جنسی برای خود حقوق مسلمی مانند مطالبه فعالیت جنسی مورد تمایل، پذیرش وجود صمیمیت در روابط جنسی قائل هستند، به یک ادراک مثبتی در مورد چگونگی فعالیت جنسی در روابط زناشویی دست می یابند که این امر خود می تواند به کنش‌وری جنسی مطلوب کمک نماید.

کد مقاله 45291
تعداد بازدید 68

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397