• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان رابطه طرحواره‌های ناسازگار اولیه و شادکامی با رضایت زناشویی در زنان متأهل
تعداد صفحات 14
نویسنده شهناز راستگو - مهسا سوادکوهی قودجانکی - شایان پورمولایی
مشخصات نشریه  دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال 64 شماره 5
تاریخ انتشار اذر و دی - 1400
محدوده صفحات 4242-4229
کلید واژه رضایت زناشویی  شادکامی  زنان متأهل  زنان اصفهان  اصفهان  خویشتنداری  طرحواره‌های ناسازگار اولیه  رضایتمندی زناشویی زنان  طرحواره‌های ناسازگار  محرومیت هیجانی  شادی زنان  طرحواره‌های اولیه  طرح‌واره‌های محرومیت هیجانی  خویشتنداری ناکافی  آسیب نسبت به ضرر و بیماری  
چکیده پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه طرحواره­ های ناسازگار اولیه و شادکامی با رضایت زناشویی در زنان متأهل شهر اصفهان در یک طرح هم­بستگی انجام گرفت.
روش کار: جامعه­ این پژوهش شامل زنان متأهل ساکن شهر اصفهان بود که به روش نمونه گیری داوطلبانه 270 نفر از زنان متأهل ساکن شهر اصفهان انتخاب شدند و به پرسش­نامه های طرحواره یانگ، شادکامی آکسفورد و رضایت زناشویی پاسخ دادند. داده های پژوهش با استفاده از روش های آماری ضریب هم­بستگی پیرسون و رگرسیون گام گام و نرم افزار آماری SPSS-23 تحلیل شدند. نتایج نشان داد که متغیرهای پیش بین طرحواره های محرومیت هیجانی، خویشتن داری ناکافی و آسیب نسبت به ضرر و بیماری پیش بین های منفی و متغیر شادکامی پیش بین مثبت معنادار رضایت زناشویی هستند و شادکامی بالاترین توان پیش بینی رضایت زناشویی دارد.
نتیجه‌گیری: می توان نتیجه گیری کرد که به ترتیب شادکامی، طرحواره های محرومیت هیجانی، خویشتن داری ناکافی و آسیب نسبت به ضرر و بیماری، در پیش بینی رضایت زناشویی زنان متاهل نقش دارند.

کد مقاله 45033
تعداد بازدید 106

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397