• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان نقش مشاوره‌های روانشناختی در پیشگیری از طلاق توافقی (مطالعه موردی استان تهران)
تعداد صفحات 18
نویسنده حسین زارع شعار
مشخصات نشریه  مطالعات پیشگیری از جرم - پلیس پیشگیری ناجا پیاپی 63
تاریخ انتشار تابستان - 1401
محدوده صفحات 146-129
زبان فارسی
کلید واژه طلاق توافقی  پیشگیری از طلاق  مشاوره روان‌شناسی  تهران  حل تعارض  زوجین مراجعه کننده به مراکز مشاوره  زوجین متقاضی طلاق  افراد متقاضی طلاق  زوجین دارای تعارض زناشویی  طلاق  تعارض زناشویی  شهروندان تهرانی  مشاوره زوجی  زوج‌های تهرانی  
چکیده زمینه و هدف: طلاق توافقی یکی از انواع مسائل و آسیب‌های خانواده است که در جامعه امروز آمار آن روبه‌فزونی گذارده است. هدف این پژوهش، بررسی نقش مشاوره‌های روانشناختی در پیشگیری از طلاق توافقی در بین شهروندان تهرانی است.
روش: این مطالعه یک تحقیق پیمایشی- تحلیلی است که 260 نفر از متقاضیان طی 180 روز با مراجعه مستمر به مراکز مشاوره خانواده تهران انتخاب شده‌اند که به صورت اتفاقی مورد پرسش قرار گرفته‌اند. اطلاعات آماری به دست آمده به وسیله پرسشنامه محقق ساخته گردآوری شده و روایی و پایایی آن به اثبات رسیده است.
یافته‌ها و نتایج: یافته‌های حاصل از بررسی‌های پیشین و ادبیات نظری که پشتوانه نظری فرضیات این پژوهش بوده‌اند، نشان داده‌اند که مشاوره‌های روانشناختی در حل تعارضات زوجین و در پیشگیری از طلاق توافقی زوجین تاثیر مستقیمی دارند. در همین ارتباط، مولفه‌های مشاوره زوجی در ابعاد: حل تعارضات زوجین با ضریب (41/0)، تصمیم به حل مشکلات با ضریب (44/0)، توصیه رفتار منطقی و عقلانی با همدیگر با ضریب (23/0)، فرصت بررسی بیشتر با ضریب (52/0) و پذیرش همکاری بیشتر با ضریب (19/0)، تاثیر مثبت و مستقیمی بر پیشگیری از طلاق توافقی دارند.

کد مقاله 44373
تعداد بازدید 80

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397