• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی ارتباط دلبستگی مادر به جنین با سواد بهداشت عملکردی همسران در مادران
تعداد صفحات 8
نویسنده مریم کاظمی - نرجس صادقی - مهسا السادات موسوی
مشخصات نشریه  مراقبت پرستاری و مامایی ابن‌سینا شماره 2
تاریخ انتشار بهار - 1401
محدوده صفحات 123-116
زبان فارسی
کلید واژه زنان باردار  سواد سلامتی  دلبستگی مادر و جنین  مادر باردار  دلبستگی مادری  بیمارستان طالقانی اهواز  سواد سلامت عملکردی  اهواز (شهرستان)  سواد بهداشت عملکردی  
چکیده سابقه و هدف: با توجه به جزء جدایی‌ناپذیر دل‌بستگی مادر به جنین و اهمیت مراقبت از مادر و جنین در این دوران و پس از آن و نقش ویژه مردان به‌عنوان همسر و پدر در مراقبت از همسر و فرزند، پژوهش حاضر با هدف تعیین ارتباط دل‌بستگی مادر به جنین با سواد بهداشت عملکردی همسر در افراد مراجعه‌کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی اهواز در سال 1400 انجام شد.
مواد و روش‌‌ها: پژوهش حاضر به صورت توصیفی همبستگی روی تمام زنان باردار مراجعه‌کننده به بیمارستان آیت‌اله طالقانی اهواز در سال 1400 و همسران آن‌ها به شیوه در دسترس انجام شد. ابزار پژوهش پرسش‌نامه‌های خودگزارشی اطلاعات دموگرافیک، پرسش‌نامه سواد سلامت منتظری و همکاران (1393) و مقیاس دل‌بستگی مادر به جنین کرانلی بود. داده‌ها با استفاده از نرم‌افزار SPSS نسخه 12 تجزیه‌وتحلیل شد.
یافته‌ها: یافته‌ها نشان داد میانگین نمرات به‌دست‌آمده برای دل‌بستگی مادر به جنین و سواد بهداشت عملکردی همسران در حد متوسط بود و با اطمینان 95 درصد، بین متغیرهای دل‌بستگی مادر به جنین و سواد بهداشت عملکردی همسران همبستگی معناداری وجود دارد (0/05 p < و 0/796- r = ).
نتیجه‌گیری: با توجه به وجود ارتباط میان دل‌بستگی مادر به جنین و سواد بهداشت عملکردی همسران، اهمیت سواد بهداشت عملکردی همسران مشخص است؛ بنابراین، لازم است در برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری‌های کلان اقتصادی ـ اجتماعی و بهداشتی این نکته مدنظر قرار بگیرد. باشد که شاهد ارتقای سواد سلامت همسران باشیم.

کد مقاله 44200
تعداد بازدید 103

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397