• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مدل یابی روابط بین خشم با تعهد زناشویی و با میانجیگری نیازهای بنیادی روانشناختی در زنان شاغل
تعداد صفحات 13
نویسنده آناهیتا مهشیدی - رمضان حسن زاده - اردشیر جوانشیر اسدی
مشخصات نشریه  دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد سال 61 شماره 5
تاریخ انتشار آذر و دی - 1397
محدوده صفحات 4381-4369
کلید واژه زنان شاغل  پرخاشگری  تعهد زناشویی  خشم  نیازهای روان‌شناختی  نیازهای بنیادین  گلستان (استان)  دستگاه‌های اجرایی  نیازهای بنیادین روانشناختی  مدل‌یابی  پرخاشگری زنان  
چکیده مقدمه: پژوهش حاضر با هدف مدل یابی روابط بین خشم با تعهد زناشویی و با میانجیگری نیازهای بنیادی روانشناختی در زنان شاغل انجام شده است.
روش کار: جامعه آماری کلیه زنان شاغل در دستگاه‎های اجرایی استان گلستان بود و حجم نمونه با استفاده از جدول کرجسی مورگان 380 نفر که با روش نمونه گیری داوطلبانه انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده‎ها شامل، پرسشنامه های تعهد زناشویی آدامز و جونز، پرسشنامه پرخاشگری AGQ و پرسشنامه نیازهای بنیادی روانشناختی می‎باشد که تمامی‎ابزار دارای پایایی و روایی هستند. برای تجزیه و تحلیل داده‎ها از نرم افزار 23 Amos استفاده شده است.
نتایج: یافته‎ها نشان داد خشم با تعهد زناشویی رابطه مستقیم ندارد و با میانجیگری نیازهای بنیادی روانشناختی در زنان شاغل دستگاه‎های اجرایی استان گلستان رابطه منفی و معناداری دارد.
نتیجه گیری: می‎توان نتیجه گرفت خشم از برانگیخته شدن نیازهای بنیادین روانشناختی حاصل می‎شود فلذا در صورتی که محیط مستعد بروز خشم باشد می‎تواند در کاهش میزان تعهد زناشویی تأثیر‎ گذارد. ارائه آموزش خودکنترلی و توان افزایی و تاب آوری اجتماعی در جوامع در جهت بهبود شرایط اجتماعی و همچنین انجام پژوهش‎هایی مبتنی بر اثربخشی آموزش کنترل خشم، مهارت‎های ارتباطی و نیازهای بنیادین روانشناختی با گروه‎های مختلف پیشنهاد می‎گردد.

کد مقاله 43630
تعداد بازدید 65

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397