• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مؤلفه‌های اشراف اطلاعاتی در شبکه‌های اجتماعی مجازی با تأکید بر امنیت خانواده (مطالعه موردی: تهران 1397)
تعداد صفحات 40
نویسنده مهدی شیرمحمدی - احمد بخشایشی اردستانی - سیدعلی مرتضویان فارسانی
مشخصات نشریه  امنیت ملی - دانشگاه عالی دفاع ملی ستاد کل نیروهای مسلح - علمی پژوهشی سال 11 پیاپی 42
تاریخ انتشار زمستان - 1400
محدوده صفحات 218-179
زبان فارسی
کلید واژه خانواده‌های تهرانی  امنیت  تهران  شبکه‌های اجتماعی  فضای مجازی  خانواده  امنیت خانواده  شبکه‌های اجتماعی مجازی  شبکه‌های مجازی  اشراف اطلاعاتی  سازمان‌های اطلاعاتی  فرهنگ‌سازی عمومی  
چکیده زمینه و هدف: اشراف اطلاعاتی به‌عنوان یک نیاز اساسی و اولیه امنیت پایدار مطرح است. سازمانهای اطلاعاتی جهت برقراری امنیت در انجام وظایف و ماموریت های خود نیازمند اطلاعات بوده و این امر مستلزم اشرافیت اطلاعاتی در حوزه فعالیت آنهاست.
روش: این پژوهش از نظر هدف، کاربردی و از لحاظ ماهیت، توصیفی –تحلیلی است که به روش پیمایشی انجام شد. جامعه آماری پژوهش شامل خانواده های تهرانی به تعداد 100 نفر است که بر اساس روش طبقه ای و با استفاده از فرمول کوکران انتخاب شدند. داده ها بر اساس پرسشنامه محقق ساخته طیف لیکرت 5 گزینه ای 17 سوالی که روایی آن به صورت صوری انجام و پایایی آن به وسیله ضریب آلفای کرونباخ 96/0 به دست آمد،جمع آوری شد. داده های پژوهش با استفاده از آزمون فریدمن و با استفاده از نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: تحقیق نشان می دهد در محیط خارجی، فرصتها و تهدیدها از نظر اولویت برابر هستند و در محیط داخلی قوتها تقریباً دو برابر ضعفها می باشند با توجه به نظر خبرگان در این تحقیق، مولفه «فرهنگ سازی عمومی» نسبت به سایر مولفه‌های فضای مجازی و اشراف اطلاعاتی از ارزش بیشتری برخوردار است.
نتیجه گیری: فرهنگ سازی عمومی، افزایش تعامل مردم و سازمان‌های اطلاعاتی، تربیت و آموزش نیروهای متخصص و توانمند، اشراف اطلاعاتی در خانواده و آموزش خانواده ها، همکاری آنان با پلیس، تجهیزات زیر ساختی و ارتقای سیستم ها، تجهیزات مدرن، علم و آگاهی از علوم رایانه ای توسط کارآگاهان سایبری بر اشراف اطلاعاتی در فضای مجازی و امنیت خانواده تأثیر دارد.

کد مقاله 43378
تعداد بازدید 149

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397