• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی موانع جامعه‌پذیری سیاسی زنان فرهنگی اهواز
تعداد صفحات 18
نویسنده آزیتا زنگنه - عبدالرضا هاشمی - اسحق ارجمند سیاهپوش
مشخصات نشریه  زن و جامعه (جامعه‌شناسی زنان سابق) پیاپی 48
تاریخ انتشار زمستان - 1400
محدوده صفحات 188-171
زبان فارسی
کلید واژه خودباوری  جامعه‌پذیری جنسیتی  جامعه‌پذیری سیاسی  ساختار قدرت در خانواده  زنان فرهنگی  خودباوری زنان  خانواده پدری  ترجیحات ارزشی  اهواز (شهرستان)  ساختار قدرت  موانع جامعه‌پذیری  خودباوری سیاسی  
چکیده مقدمه و هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی موانع جامعه پذیری سیاسی زنان فرهنگی به روش پیمایشی انجام شده است.
مواد و روش­ ها: جامعه آماری زنان فرهنگی شهرستان اهواز شامل ۸۷۶۳ نفر و حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران 368 نفر می باشد، که به عنوان نمونه تعیین شد و با استفاده از روش نمونه­ گیری خوشه ای چند مرحله‌ای مورد بررسی قرار گرفته­ اند. داده­ های این پژوهش با ابزار پرسشنامه محقق ساخت جمع آوری شده­ اند. برای تعیین اعتبار پرسشنامه از اعتبار صوری و برای تعیین پایایی آن از آلفای کرونباخ استفاده شده است. نتایج پژوهش در دو بخش توصیفی و استنباطی از طریق نرم افزار 18 spss ارائه شده است.
یافته­ ها: یافته های تحقیق نشان می دهد که بین جامعه پذیری سیاسی زنان و متغیرهای جامعه پذیری جنسیتی، ترجیحات ارزشی، خودباوری سیاسی و ساختار قدرت در خانواده پدری رابطه معناداری وجود دارد. ضریب همبستگی بین آنها به ترتیب 138/0، 440/0، 158/0و 184/0- می باشد و سطح معناداری آنها نیز به ترتیب 05/0، 01/0، 01/0 و 01/0 است.
بحث و نتیجه­ گیری: نتیجه گرفته شد که جامعه پذیری جنسیتی متفاوت زنان ترجیحات ارزشی، خودباوری زنان و ساختار قدرت در خانواده پدری، از موانع جامعه­ پذیری سیاسی محسوب می شوند.

کد مقاله 43112
تعداد بازدید 97

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397