• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان الگوی مدیریت راهبردی پلیس در پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان
تعداد صفحات 27
نویسنده حمید ابراهیمی - اسماعیل احمدی مقدم - فریبا شایگان - عبدالله هندیانی
مشخصات نشریه  مطالعات امنيت اجتماعی - معاونت اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) - علمی پژوهشی سال 12 پیاپی 68
تاریخ انتشار زمستان - 1400
محدوده صفحات 113-87
زبان فارسی
کلید واژه جرم  بزهکار  بزه‌دیدگی زنان  بزه‌دیدگی  پلیس  پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان  مدیریت راهبردی  پیشگیری از بزه دیدگی  
چکیده هدف و زمینه: امروزه شرایط و فضای فعالیت پلیس بیش از پیش پیچیده، متغیر و گسترده شده است به‌گونه‌ای که برای بیشتر سازمان‌های پلیسی این سرعت به مراتب بیش از سرعت پاسخگویی و توان تطبیق آن‌هاست. از این رو سازمان‌های پلیسی برای پاسخ به این چالش‌ها نیازمند الگوی راهبردهای جدیدی هستند تا بتوانند تأکیدات خود را بر سازگاری با تغییرات محیطی و پاسخ بسیارسریع به نیازهای محیط دائما ًمتغیر قرار دهند. هدف پژوهش ارائه الگوی مدیریت راهبردی پلیس در پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان و همچنین، شناسایی، تبیین و تدوین مفاهیم، ابعاد، مولفه‌ها و شاخص‌های مدیریت راهبردی انجام گردیده است.
روش‌ها: از نظر هدف پژوهش حاضر کاربردی و از جنبه روش‌شناسی پژوهش کیفی است که با روش تحلیل مضمون اجرا شده است. جامعه پژوهش از بین خبرگان نیروی انتظامی، وزارت کشور، اساتید دانشگاه، قضات، آموزش و پرورش، بهزیستی، سازمان زندان‌ها با نمونه‌گیری هدفمند شناسایی و بر اساس اصل اشباع نظری حجم نمونه به 14 نفر رسید. برای مصاحبه از ابزار مصاحبه نیمه‌ ساختار یافته و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات از نرم افزار«مکس کیودی11» استفاده شد.
یافته‌ها: الگوی مدیریت راهبردی پلیس در پیشگیری از بزه‌دیدگی زنان، در قالب 4 بعد شامل تدوین، اجرای، ارزیابی و توسعه و اصلاح، 13 مؤلفه‌ و 57 شاخص شناسایی شدند.
نتیجه‌گیری: نتایج نشان می‌دهد الگوی مدیریت راهبردی پلیس می‌تواند چالش‌ها و آسیب‌هایی را که نظم و امنیت در جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد شناخته و در راستای رفع آن گام بردارد و منجر به اثربخشی بیشتر این برنامه شود.

کد مقاله 43082
تعداد بازدید 147

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397