• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مقایسه خودپنداره جنسی در زنان بارور و نابارور مراجعه کننده به مراکز سلامت جامعه و ناباروری شهر کرج سال 1396
تعداد صفحات 10
نویسنده بیتا دژن - راضیه لطفی - زهرا مهدی‌زاده - میترا رحیم‌زاده کیوی - مریم محمدزاده - منصوره کریم زاده
مشخصات نشریه  دانشگاه علوم پزشكي البرز سال 11 شماره 1
تاریخ انتشار زمستان - 1400
محدوده صفحات 44-35
زبان فارسی
کلید واژه زنان متأهل  زنان نابارور  زنان بارور  کرج (شهرستان)  خودپنداره جنسی  
چکیده زمینه و هدف: هدف پژوهش حاضر بررسی مقایسه ای خودپنداره جنسی در زنان بارور و نابارور مراجعه کننده به مراکز سلامت جامعه و ناباروری شهر کرج سال 1396 بود.
مواد و روش‌ها: این پژوهش، علی- مقایسه ای و از نوع مقطعی است. جامعه مورد مطالعه کلیه زنان متاهل بارور مراجعه کننده به مراکز سلامت جامعه و زنان نابارور مراجعه کننده به مرکز ناباروری رویش شهر کرج بودند. از روش نمونه­ گیری در دسترس با جدول مورگان برای انتخاب نمونه زنان نابارور و روش تصادفی خوشه ای دو مرحله ای برای گروه زنان بارور استفاده گردید که در مجموع 250 نفر (130 بارور و 120 نابارور) انتخاب شدند. گردآوری اطلاعات با پرسشنامه مشخصات فردی و اطلاعات مامایی و پرسش نامه چند وجهی خودپنداره جنسی (MSSCQ) برای هر دو گروه انجام شد. تحلیل آماری با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه 18 و با آزمون کای اسکوئر و تی مستقل انجام شد.
یافته ها: نتایج نشان داد میزان خودپنداره جنسی مثبت در دو گروه از زنان بارور و نابارور یکسان نیست (05/0 p < ) و تقریبا 18 واحد در زنان نابارور کمتر می‌باشد. همچنین میزان خودپنداره جنسی منفی در دو گروه از زنان بارور و نابارور یکسان نیست (05/0 p < ) و تقریبا 2 واحد در زنان نابارور بیشتر می‌باشد.
نتیجه گیری: بایستی سعی گردد خودپنداره جنسی زنان نابارور را از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی و ارائه آموزش توسط مشاوران متخصص و مجرب و غربالگری زوجین نابارور مراجعه کننده به مراکز ناباروری در طول مدت درمانشان بهبود بخشید.

کد مقاله 42966
تعداد بازدید 127

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397