• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان اهمال کاری شغلی در کارکنان دانشگاه شهرکرد: نقش سرسختی روان‌شناختی و تعارض زناشویی
تعداد صفحات 11
نویسنده مهرداد حاجی‌ حسنی - فریده حاجی حسنی
مشخصات نشریه  بهداشت و ايمني كار - انجمن علمي بهداشت كار ايران شماره 3
تاریخ انتشار پائیز - 1400
محدوده صفحات 394-384
کلید واژه سرسختی روان‌شناختی  کارمندان دانشگاه  تعارض زناشویی  اهمال‌ کاری  دانشگاه شهرکرد  اهمال کاری شغلی  
چکیده مقدمه: اهمال‌کاری شغلی مسأَله‌ای مهم است که با بهره‌وری سازمانی در ارتباط است. گرچه، توجه زیادی به این مسأله‌ شده است اما پژوهش‌های محدودی در رابطه با نقش سرسختی روان‌شناختی و تعارض زناشویی انجام شده است. هدف اصلی پژوهش حاضر پیش‌بینی اهمال‌کاری شغلی بر مبنای سرسختی روان‌شناختی و تعارض زناشویی در کارکنان دانشگاه شهرکرد بود.
روش کار: پژوهش حاضر توصیفی تحلیلی از نوع مقطعی بود. جامعه پژوهش شامل کارکنان دانشگاه شهرکرد در سال 1396 که 168 نفر از آنها به روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب شدند و با مقیاس‌های اهمال‌کاری شغلی (صفاری نیا و امیرخانی، 1390)، سرسختی روان‌شناختی‌لانگ و گالت (2003) و تعارض زناشویی ثنایی و براتی (1385) مورد ارزیابی قرار گرفتند. داده‌ها با استفاده از آمار توصیفی (میانگین و انحراف معیار)، آزمون‌های همبستگی پیرسون و تحلیل رگرسیون خطی چندگانه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: نتایج همبستگی پیرسون نشان داد که رابطه سرسختی روان‌شناختی با اهمال‌کاری شغلی (316/0- =r ، 001/0 > P)، تعارض زناشویی با اهمال‌کاری شغلی (511/0 = r ، 001/0 > P ) معنا‌دار است. نتایج رگرسیون خطی چندگانه نشان داد که تعارض زناشویی (347/0 = B ، 001/0 > P ) توان پیش‌بینی اهمال‌کاری شغلی را دارد و 8/27 درصد واریانس اهمال‌کاری شغلی کارکنان دانشگاه شهرکرد را تبیین می‌کند.
نتیجه گیری: نتایج نشان داد که می‌توان اهمال‌کاری شغلی کارکنان دانشگاه شهرکرد را از طریق تعارض زناشویی پیش‌بینی کرد. لذا توصیه می‌گردد در بررسی اهمال‌کاری کارکنان دانشگاه شهرکرد به این متغیر توجه شود.

کد مقاله 42392
تعداد بازدید 175

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397