• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان ارزیابی و سنجش عوامل امنیت زنان در پارک‌های شهری با تأکید بر بهر‎ه وری اجتماعی و امنیت محیطی (نمونه موردی: پارک کودک شهر ایلام)
تعداد صفحات 26
نویسنده حامد حیاتی - لیدا نورمحمدی دهبالائی
مشخصات نشریه  مطالعات امنيت اجتماعی - معاونت اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران (ناجا) - علمی پژوهشی پیاپی 65
تاریخ انتشار بهار - 1400
محدوده صفحات 140-115
زبان فارسی
کلید واژه امنیت اجتماعی  امنیت اجتماعی زنان  فضاهای شهری  امنیت زنان  امنیت  امنیت شهری  فضاهای عمومی  ایلام  احساس امنیت  پارکها  زنان در فضاهای عمومی  امنیت زنان در فضای شهری  فضای عمومی شهری  احساس امنیت محیطی  امنیت محیطی  پارک شهری  پارک‌های عمومی  امنیت فضایی زنان  عوامل امنیتی  پارک کودک  
چکیده هدف و زمینه: یکی از مؤلفه‎های اساسی در پیشرفت و توسعه اجتماعی احساس امنیت است و زنان به‎ عنوان بخشی از جامعه نقش مؤثری در پیشرفت جوامع دارند. رویکرد مهم مورد توجه در جوامع پیشرفته، افزایش امنیت محیطی در جهت بهبود پارک‎ها به عنوان یکی از مهم‎ترین مولفه‎های فضای شهری می‎باشد. هدف از این پژوهش بررسی احساس امنیت زنان با تاکید بر بهره‎وری اجتماعی و امنیت محیطی در پارک کودک که به عنوان پرترددترین و قدیمی‎ترین پارک در شهر ایلام شناخته شده است، می‎باشد.
روش تحقیق: روش پژوهش توصیفی- تحلیلی با هدف رتبه‎بندی متغیرها و شاخص‎های ایمنی در پارک کودک ایلام با استفاده از نرم‎افزار ‎spps، است که با آزمون‎های فریدمن تست، کوراسکالوالیس اچ تست مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. جمع‎آوری اطلاعات از طریق پرسش‎نامه با هفت شاخص و 38 گویه براساس پاسخ زنان مراجعه‎کننده به پارک که تعداد پرسشنامه‎ها بر اساس فرمول کوکران 382 پرسشنامه تعیین گردید که به منظور پوشش خطای احتمالی، تعداد آن‎ها به 400 ارتقاء داده شد.
یافته‎ها و نتیجه‎گیری: نتایج حاصل از آزمون کوراسکالوالیس اچ تست نشان داد که شاخص‎های امنیت محیطی، اجتماعی، محیطی، نظارت، مدیریت، دسترسی و مبلمان به ترتیب با میانگین بیشترین تا کمترین تأثیر را در ایمنی پارک مورد مطالعه دارند. از نظر کاربران امنیت محیطی و رفتارهای اجتماعی و محیطی جز تاثیرگذارترین شاخص‎ها بر احساس امنیت بانوان در پارک است. سطح معناداری نیز برابر000/0 sig = است بنابراین معنادار در سطح بیش از 95 درصد است، و رابطه تایید شده و فرضیه پذیرفته می‎شود.

کد مقاله 41611
تعداد بازدید 149

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397