• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان الگوسازی عوامل رفتاری مؤثر بر توسعه ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد سلامتی
تعداد صفحات 12
نویسنده عاطفه کاظمی - شهرام علم - زهرا  هژبرنیا
مشخصات نشریه  علوم پزشکی رازی - دانشگاه علوم پزشکی ایران شماره 9
تاریخ انتشار آذر - 1399
محدوده صفحات 43-32
زبان فارسی
کلید واژه توسعه  الگوسازی  ایران  ورزش زنان  عوامل مؤثر  سلامت  گسترش ورزش  عوامل رفتاری  
چکیده هدف: زنان به عنوان نیمی از پیکره اجتماع و محور اصلی خانواده نقش بسیار تأثیرگذاری در همه ابعاد جامعه ایفا می‌نمایند پس سلامت جسم و روان زنان و در نتیجه سلامت نسل آینده جامعه مورد تأکید است. بنابراین هدف از مطالعه حاضر الگوسازی عوامل رفتاری موثر بر توسعه ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد سلامتی بود.
روش ­کار: در این پژوهش توصیفی- همبستگی که از نوع الگوسازی (تحلیل عوامل) بود و به روش میدانی انجام گرفت، تعداد 409 نفر به روش نمونه­ گیری هدفمند انتخاب شدند. ابزار تحقیق شامل پرسشنامه محقق ساخته بود که روایی آن به روش محتوایی و صوری و پایایی آن به روش ثبات درونی تایید گشت. داده­ های جمع آوری شده به روش تی تک نمونه ­ای و تحلیل عوامل اکتشافی و تاییدی و با استفاده از نرم افزارهای SPSS-20 و AMOS-22 تحلیل گشت.
یافته ­ها: نتایج مطالعه حاضر نشان داد که هر یک از عوامل رفتاری بر توسعه ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد سلامتی تاثیر معنی ­داری دارند (01/0 > Sig). همچنین دیگر نتایج حاکی از این بود که خرده عامل فردی (05/0 > Sig) و خرده عامل بین­ فردی (01/0 > Sig) نیز بر توسعه ورزش بانوان جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد سلامتی از لحاظ آماری نقش دارند.
نتیجه ­گیری کلی: به طور کلی نتایج این تحقیق بر اهمیت عامل رفتاری و متعاقب آن خرده عامل­ های فردی و بین­ فردی بر توسعه ورزش بانوان جهت نهادینه کردن سلامتی در جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد و نقش مسئولان را در به کارگیری این مولفه­ ها در توسعه سلامتی عموم مردم کشور را می­ طلبد.

کد مقاله 40140
تعداد بازدید 170

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397