• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی و سنجش میزان احساس امنیت اجتماعی زنان در فضاهای شهری (مطالعه موردی: شهر اهر)
تعداد صفحات 0
نویسنده امید مبارکی - رحیمه سلطان زاده
مشخصات نشریه فصلنامه شهر ایمن - انجمن علمی پدافند غیر عامل ایران پیاپی 8
تاریخ انتشار زمستان - 1398
درجه علمی علمی - پژوهشی
زبان فارسی
کلید واژه امنیت اجتماعی  امنیت اجتماعی زنان  فضاهای شهری  امنیت زنان  امنیت شهری  فضاهای عمومی  احساس امنیت  زنان و فضاهای شهری  زنان در فضاهای عمومی  امنیت زنان در فضای شهری  فضای عمومی شهری  عملکرد پلیس  اعتماد اجتماعی  اهر (شهرستان)  
چکیده امروزه نقش و اهمیت امنیت در پیشرفت هر جامعه‌ای تا بدان حد است که آن را بستر هرگونه توسعه‌ای می‌دانند. خصوصاً در جوامع درحال‌توسعه که با انواع بحران‌ها و چالش‌ها مواجه می‌باشند، امنیت نقش مهمی در توسعه ایفا می‌کند اما مهم‌تر از امنیت، احساس امنیت است. احساس امنیت به همان اندازه مهم است که امنیت در آن جامعه. در واقع احساس امنیت تلفیقی از عوامل فردي، روانی و اجتماعی تلقی می‌شود. امنیت بعد عینی مسأله و احساس امنیت بعد ذهنی تلقی می‌شود. هدف از تحقیق حاضر، بررسی احساس امنیت زنان در شهر اهر است. نوع تحقیق کاربردی و روش آن توصیفی تحلیلی است از پرسشنامه براي جمع‌آوری اطلاعات استفاده‌ شده است و جامعه‌ی آماری زنان بالای ۱۵ سال شهر اهر بوده که نمونه آماری آن ۳۸۱ نفر می‌باشد. اطلاعات پرسشنامه با استفاده از نرم‌افزار spss مورد تحلیل قرار گرفت و از آزمون‌هایی نظیر t دو نمونه مستقل، واریانس یک‌طرفه، ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره استفاده‌ شده است. یافته‌های تحقیق بیانگر آن است که بین همه ویژگی‌های فردی (سطح تحصیلات، وضعیت تأهل و نوع فعالیت) با احساس امنیت رابطه معنادار وجود دارد به‌جز ویژگی سن که رابطه معناداری با احساس امنیت ندارد. رابطه بین احساس امنیت با اعتماد اجتماعی و عملکرد پلیس، مستقیم و معنادار به‌دست‌آمده است. در تحلیل مدل رگرسیون چند متغیره مشخص شد که سهم متغیرهای اعتماد اجتماعی و عملکرد پلیس نیز از تأثیرگذارترین متغیرها بودند. احساس امنیت در شهر اهر ۳٫۲۹ به‌دست‌آمده است که بالاتر از حد متوسط می‌باشد بنابراین امنیت در شهر اهر از وضعیت نسبتاً خوبی برخوردار می‌باشد.

کد مقاله 39581
تعداد بازدید 241

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397