• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان نقش تاب‌آوری ادراک شده خانواده و تنظیم هیجان در پیش بینی اعتیاد به اینترنت دانش‌آموزان
تعداد صفحات 15
نویسنده اسماعیل صدری دمیرچی - شهریار درگاهی - رضا قاسمی جوبنه - نادر اعیادی
مشخصات نشریه فصلنامه روانشناسی مدرسه (مصوب وزارت علوم) شماره 1
تاریخ انتشار بهار - 1399
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 68-54
زبان فارسی
کلید واژه اعتیاد به اینترنت  تنظیم هیجانی  دانش‌آموزان دبیرستانی  تاب‌‌آوری خانواده  تاب‌آوری  تاب‌آوری ادراک شده  پارس آباد (شهرستان)  
چکیده هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش تاب‌آوری خانواده و تنظیم هیجان در پیش­ بینی اعتیاد به اینترنت دانش­ آموزان بود. روش پژوهش توصیفی و از نوع همبستگی بود. جامعه آماری تحقیق حاضر کلیه دانش آموزان دبیرستانی شهرستان پارس ­آباد در سال تحصیلی 95-1396 بودند که از بین آن­ها تعداد 250 دانش‌آموز به شیوه نمونه­ گیری تصادفی خوشه‌ای به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزار مورد استفاده در این پژوهش، سه عدد پرسشنامه استاندارد اعتیاد به اینترنت، تاب‌آوری و تنطیم هیجان بودند. داده­ های جمع­ آوری شده با استفاده نسخه 21 نرم افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته­ های پژوهش حاضر نشان دادند که ارتباط منفی و معناداری بین تاب‌آوری خانواده و ابعاد آن (ارتباط خانوادگی و حل مسأله، منابع، چشم انداز مثبت، پیوند و معنویت خانواده، ایجاد معنا) و تنظیم هیجان با اعتیاد به اینترنت وجود دارد (01/0 > P). همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که متغیرهای پیش­ بین می­ توانند 27 درصد از واریانس اعتیاد به اینترنت در دانش­آموزان را پیش­ بینی نمایند (01/0 > P). یافته‌های پژوهش حاضر نشان دهنده اهمیت تاب‌آوری خانواده و تنظیم هیجان به عنوان مهارت­های مهم خانوادگی و فردی در تبیین رفتارهای اعتیادی همچون اعتیاد به اینترنت در دانش­ آموزان است.

کد مقاله 38133
تعداد بازدید 194

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397