• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر نظریه انتخاب بر صمیمت زناشویی و رضایت جنسی زنان تازه متأهل
تعداد صفحات 0
نویسنده افسون فرهادی - شهربانو صالحین - سید شاهرخ آقایان - افسانه کرامت - سولماز طالبی
مشخصات نشریه دوماهنامه مراقبت پرستاری و مامایی ابن‌سینا شماره 2
تاریخ انتشار خرداد و تیر - 1399
درجه علمی علمی - پژوهشی
زبان فارسی
کلید واژه زنان متأهل  رضایت جنسی  صمیمیت زناشویی  واقعیت درمانی  اردبیل  نظریه انتخاب  زنان تازه ازدواج کرده  آموزش واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب  
چکیده زمینه و هدف: با توجه به آمار بالای طلاق در اوایل ازدواج، ارائه آموزش­ های پیشگیرانه و تقویتی برای زوجین تازه متاهل ضروری می­ نماید. لذا، هدف پژوهش حاضر بررسی اثربخشی واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب بر صمیمیت زناشویی و رضایت جنسی زنان تازه متاهل شهر اردبیل بود.
مواد و روش­ها: طرح پژوهش حاضر کارآزمایی بالینی است. جامعه آماری این تحقیق کلیه زنان تازه متاهل شهر اردبیل بودند که از بین آنها 70 نفر (35 نفر برای هر دو گروه) به شیوه­ نمونه­ گیری تصادفی ساده به عنوان نمونه انتخاب شدند. برای جمع­ آوری داده­ های تحقیق حاضر از مقیاس صمیمیت تامپسون و واکر و پرسشنامه رضایت جنسی استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده‌های تحقیق حاضر نیز از تحلیل واریانس اندازه­ گیری مکرر استفاده گردید.
یافته­ ها: نتایج حاصل از تحلیل واریانس اندازه­ گیری مکرر نشان داد که آموزش واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب در افزایش صمیمیت زناشویی و رضایت جنسی زنان تازه متاهل موثر است.
نتیجه­ گیری: بنابر یافته­ های این مطالعه، می­توان نتیجه گرفت که آموزش واقعیت درمانی مبتنی بر تئوری انتخاب به زنان تازه متاهل باعث افزایش صمیمیت زناشویی و رضایت جنسی آنها می‌شود و می‌توان از این آموزش به عنوان روش مداخله مناسب برای بهبود کیفیت زندگی زناشویی زوجین استفاده کرد و در نتیجه از بروز پدیده­ های منفی ازدواج جلوگیری کرد.

کد مقاله 37647
تعداد بازدید 327

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397