• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مطالعه جامعه‌شناختی سلامت اجتماعی زنان منطقه اورامانات کرمانشاه: با تأکید بر نقش خشونت‌های اجتماعی
تعداد صفحات 22
نویسنده فائزه محمدی - شهناز صداقت زادگان اصفهانی - منصوره اعظم آزاده - مریم قاضی نژاد
مشخصات نشریه دوفصلنامه پژوهش‌هاي انتظامی اجتماعي زنان و خانواده - دانشگاه علوم انتظامي امين شماره 2 پیاپی 13
تاریخ انتشار پاییز و زمستان - 1398
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 229-208
زبان فارسی
کلید واژه جامعه‌پذیری  نگرش‌های جنسیتی  مشارکت اجتماعی  سلامت زنان  سلامت اجتماعی  خشونت اجتماعی  کرمانشاه  پذیرش اجتماعی  هویت قومی  تحلیل جامعه‌شناختی  خشونت کلامی  اورامان (منطقه)  مطالعه جامعه‌شناختی  
چکیده زمینه و هدف: انسان سالم محور توسعه اجتماعی است و فراینده توسعه بدون توجه به سلامت، ناممکن است. سلامت اجتماعی در جامعه متاثر از عوامل بسیاری است که در مطالعات جامعه شناسی قابل مطالعه است. این نوشتار با هدف تحلیل جامعه شناختی سلامت اجتماعی زنان و خشونت های اجتماعی صورت گرفته است.
روش: این پژوهش به صورت پیمایش کمی در بین زنان 15-49 سال منطقه اورامانات در استان کرمانشاه در سال 98-97 انجام گرفته است. حجم نمونه 300 نفر بر اساس فرمول کوکران به شیوه نمونه گیری، خوشه ای چندمرحله‌ای انتخاب شدند. داده‌ها با استفاده از پرسشنامه محقق‌ ساخته گردآوری و نظرات پاسخگویان مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته ها: یافته ها بیانگر رابطه معنی دار و معکوس بین جامعه پذیری، هویت قومی، خشونت کلامی و نگرش جنسیتی با سلامت اجتماعی در جامعه مورد مطالعه بوده است. نتایج رگرسیونی حاکی از آن است که از میان متغیرهای اثرگذار (جامعه پذیری، هویت قومی، خشونت کلامی و نقش جنسیتی) بر سلامت اجتماعی، متغییر خشونت کلامی با مقدار بتای 185/0 به طور معکوس بیشترین تاثیر را بر سلامت اجتماعی زنان جامعه مورد تحقیق داشته است.
نتایج: نتایج تحقیق نشان می‌دهد که میزان سلامت زنان در حد متوسط بوده است و بالاترین مقدار میانگین مربوط به بعد مشارکت اجتماعی و کمترین مقدار مربوط به بعد پذیرش اجتماعی است.

کد مقاله 36928
تعداد بازدید 251

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397