• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان ارتباط نیازهای مادران با حمایت پرستاری از کودکان بستری در بیمارستان بقیه الله الاعظم علی آباد کتول در سال ۱۳۹۷
تعداد صفحات 9
نویسنده کاروان بکماز - گلبهار آخوندزاده - حمید حجتی
مشخصات نشریه فصلنامه پرستاری کودکان - انجمن علمی پرستاری ایران شماره 2 پیاپی 22
تاریخ انتشار زمستان - 1398
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 46-38
زبان فارسی
کلید واژه حمایت  پرستاران  نیازهای والدین  کودکان بستری  پرستاری  مراقبت پرستاری  علی آباد کتول (شهرستان)  حمایت پرستاری  نیازهای مادران  
چکیده مقدمه: ﺑﺴﺘﺮی ﺷﺪن ﮐﻮدک در ﺑﯿﻤﺎرﺳﺘﺎن یکی از دﻻیل اﺻﻠﯽ ﺗﻨﺶ و اﺿﻄﺮاب ﺑﺮای واﻟﺪین اﺳﺖ. ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﻫﻤﯿﺖ ارائه ﻣﺮاﻗﺒﺖ ﺧﺎﻧﻮاده ﻣﺤﻮر، درک ﻧﯿﺎزﻫﺎی واﻟدین از سوی پرستاران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این مطالعه با هدف ارتباط نیازهای والدین با حمایت پرستاری از کودکان بستری انجام شد.
روش: در این مطالعه توصیفی ـ مقطعی ۱۵۰ نفر از والدین کودکان بستری در بخش کودکان که حداقل ۲۴ ساعت در بیمارستان حضور داشته‌اند، به روش نمونه‌گیری در دسترس انتخاب و بررسی شدند. نیازهای والدین با پرسشنامه «نیازهای والدین کودکان بستری» و حمایت پرستاری با ابزار «حمایت پرستاری از والدین» به صورت مصاحبه انفرادی مورد ارزیابی قرار گرفت.
یافته‌ها: میزان نیاز والدین با میانگین و انحراف معیار 2/35 ± 152/78 و میزان حمایت پرستاری با میانگین و انحراف معیار 16/52 ± 72/01 بود. آزمون ضریب همبستگی پیرسون بین نیاز والدین کودکان بستری با حمایت پرستاری ارتباط معنی‌دار و مستقیم را نشان داد (0/45 = r و 0/01 > P).
نتیجه‌گیری: با افزایش نیاز والدین میزان نیاز به حمایت پرستاری افزایش پیدا می‌نمود. با درک نیازهای والدین از سوی کادر درمانی به خصوص پرستاری نقش مهمی در ارائه حمایت‌ها و مراقبت‌های پرستاری دارد. لذا با افزایش درک نیازها و حمایت‌های پرستاری، شاهد افزایش کیفیت مراقبت و رضایتمندی بیماران و مراقبین آنها خواهیم بود.

کد مقاله 36377
تعداد بازدید 255

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397