• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تفاوت پرخاشگری و اضطراب در کودکان کار با و بدون سوء استفاده جنسی
تعداد صفحات 7
نویسنده محبوبه خیری حسن - آناهیتا خدابخشی‌ کولایی - داوود تقوایی
مشخصات نشریه فصلنامه پرستاری کودکان - انجمن علمی پرستاری ایران شماره 2 پیاپی 10
تاریخ انتشار زمستان - 1395
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 16-10
زبان فارسی
کلید واژه اضطراب  پرخاشگری  کودکان خیابانی  سوء استفاده جنسی از کودکان  تهران  سوء استفاده جنسی  کودکان کار  پرخاشگری کودکان  اضطراب کودکان  
چکیده مقدمه: کودکان کار یکی از مهم­ترین آسیب­های اجتماعی است. این درحالی است که این پدیده با سوءاستفاده جنسی کودکان همبستگی دارد. این دو پدیده نتایج اجتناب پذیری بر روی سلامت روان دارد. بنابراین، هدف پژوهش حاضر پرخاشگری و اضطراب در کودکان کار خیابانی با و بدون سوءاستفاده جنسی می­ باشد.
روش: این پژوهش از نوع علی­­- مقایسه­ ای است. 60 کودک کار خیابانی با سوءاستفاده جنسی و 60 کودک کار خیابانی بدون سوءاستفاده جنسی به روش نمونه­ گیری دسترس در شهر تهران در سال 1394 انتخاب شدند. ابزار اندازه گیری شامل فهرست خشم نیلسون (ChIA, 2000) و مقیاس اضطراب اسپنس کودکان (SCAS, 1998) می­ باشد. داده­ ها با استفاده از تحلیل واریانس چند متغیری (MANOVA) مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: یافته­ ها نشان داد تفاوت معناداری بین اضطراب (0.001 = p ، 427/14 = F ) و پرخاشگری (0.0001 =p ، 248/16 = F) در بین کودکان کار خیابانی با و بدون سوءاستفاده جنسی وجود دارد ( 0/001 > p).
نتیجه گیری: این نتایج تاکید دارند سوءاستفاده جنسی در کودکان باید بعنوان یکی از فاکتوهایی که موجب افزایش اضطراب و پرخاشگری و همچنین فاکتوری که میزان اضطراب و پرخاشگری در میان کودکان کار را تشدید میکند مدنظر قرار بگیرد.

کد مقاله 33483
تعداد بازدید 253

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397