• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان فهم اعتیاد جنسی در پیوند با خودپنداره معتادان جنسی
تعداد صفحات 12
نویسنده ادریس سلطانی - فرح ترکمان
مشخصات نشریه فصلنامه دانشگاه علوم پزشكي البرز سال 8 شماره 2
تاریخ انتشار بهار - 1398
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 176-165
زبان فارسی
کلید واژه اختلالات جنسی  اعتیاد جنسی  تهران  خودپنداره  کنش‌های اجتماعی  اختلال کنش جنسی  کنش جنسی  معتادان جنسی  بیش فعالی جنسی  
چکیده زمينه و هدف: اعتياد جنسي كنش ها، تخيلات و گرايشات جنسي را شامل مي شود كه كنترل آن براي فرد معتاد جنسي بسيار دشوار است و اين مسئله منجر به بروز مسائل جدي در زندگي روزمره فردي و اجتماعي آنها مي شود. هدف پژوهش حاضر فهم خود پنداره شخصي معتادان جنسي و شناخت مقولاتي است كه در شكل گيري و تشديد پديده اعتياد جنسي نقش داشته است.
مواد و روش ها: روش مورد استفاده در اين پژوهش، كيفي است و در فرايند پژوهش از نظريه زمينه اي استفاده شده است. داده ها با استفاده از روش مشاهده مشاركتي و تكنيك مصاحبه عميق گردآوري شد. بر اساس روش نمونه گيري هدفمند و نمونه گيري نظري و با معيار اشباع نظري، 40 نفر معتاد جنسي در سال 1396 و 1397 از شهر تهران در تحقيق مشاركت داشتند.
يافته ها: بر اساس يافته هاي حاصل از اين تحقيق، چهار مقوله شامل «تقديرگرايي و تسليم پذيري، انزواي تحميلي، انگاره خودكم پنداري و اعتماد ناپايدار» برساخته شد. بر اين اساس مشخص شد كه كنش جنسي اعتياد گونه معتادان جنسي به شدت متاثر از تجربيات و تعاملات خانوادگي- محيطي آنهاست كه اين كنش در ادامه زندگي معتادان جنسي با عدم كاركرد درست نهادهاي ديگر اجتماعي همچون نهاد آموزشي و حقوقي تشديد شده است.
نتيجه گيري: بر اين اساس چهار مقوله حاصل از داده هاي تحقيق در حول مقوله هسته خودپنداره منفي مقوم اعتياد جنسي تنيده شدند.

کد مقاله 33179
تعداد بازدید 226

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397