• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی روند تولدها در ایران بر حسب گروه‌های سنی مادران طی سال‌های 91-1385
تعداد صفحات 9
نویسنده حسین فلاح زاده - فریبا اسدی
مشخصات نشریه دوماهنامه طلوع بهداشت یزد سال 17 شماره 2 پیاپی 68
تاریخ انتشار خرداد و تیر - 1397
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 9-1
زبان فارسی
کلید واژه ایران  میزان باروری  بارداری  باروری کل  سنین باروری  سن باروری زنان  زنان سنین باروری  میزان باروری کل   سن مادر  روند تولد  میزان باروری ویژه سن  تعداد زنان  
چکیده مقدمه: سن بارداری از جمله موضوعاتی است که در حال حاضر محققان زیادی به آن پرداخته اند، زیرا با بالا رفتن سن بارداری مشکلات زیادی بوجود می آید که از مهم ترین آنها می توان به بالا رفتن احتمال تولد نوزاد نارس و یا دارای یک نقص مادرزادی اشاره کرد. هدف از این مطالعه بررسی روند تولد برحسب گروه های سنی مادران طی سالهای 91-1385 بوده است.
روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-مقطعی داده های مربوط به تعداد تولدها از مرکز ثبت احوال و داده های جمعیت از مرکز آمار ایران از سال 91-1385 گرفته شد. سپس میزان باروری ویژه سن در گروه های مختلف سنی مادران محاسبه و از طریق آمار توصیفی و رگرسیون توسط نرم افزار SPSS تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که در رده سنی 25 سال مادران به بالا با افزایش زمان شاهد افزایش قابل توجهی در تعداد تولدها هستیم و برعکس در رده های سنی کمتر از 25 سال تعداد تولدها دارای نوسانات رو به کاهش می باشد. نتایج هم چنین نشان داد که میزان باروری ویژه سن نه تنها در سنین بالای مادران بلکه در تمام گروه های سنی افزایش یافته است.
نتیجه گیری: با توجه به افزایش میزان باروری ویژه سن و کاهش نسبت تولدها در رده سنی زیر 25 سال می توان نتیجه گرفت که تعداد زنان در رده سنی پایین کاهش یافته است هم چنین افزایش میزان باروری ویژه در تمام رده های سنی نشان می دهد تمایل زنان به داشتن فرزند بیشتر افزایش یافته است.

کد مقاله 32164
تعداد بازدید 183

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397