• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان شناسایی آسیب‌های اخلاقی و خانوادگی استفاده از شبکه‌های اجتماعی مجازی در میان فرزندان پسر شهر اصفهان
تعداد صفحات 24
نویسنده عباس زمانی - فائزه تقی‌پور
مشخصات نشریه فصلنامه مطالعات اخلاق کاربردی (اخلاق) - مصوب حوزوی سال 7 شماره 4 پیاپی 50
تاریخ انتشار زمستان - 1396
درجه علمی علمی - ترویجی
محدوده صفحات 108-85
زبان فارسی
کلید واژه فرزند پسر  اصفهان  شبکه‌های اجتماعی  فضای مجازی  تجارب مادران  آسیب‌های خانوادگی  آسیب‌های فضای مجازی  شبکه‌های اجتماعی مجازی  آسیب‌های اخلاقی  شبکه‌های مجازی  آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی  پسران نوجوان  پسران جوان  
چکیده اين پژوهش با هدف بررسي تجارب مادران درباره آسيب هاي اخلاقي و خانوادگي استفاده از شبكه هاي اجتماعي مجازي در ميان فرزندان پسر شهر اصفهان انجام شده است. روش اين پژوهش، كيفي و از نوع پديدارشناسي است و مشاركت كنندگان، دوازده نفر از مادراني بودند كه فرزندان پسر آن ها از شبكه هاي اجتماعي بسيار استفاده مي كردند. مشاركت كنندگان با نمونه گيري هدف مند و با روش گلوله برفي انتخاب شدند و اطلاعات آن ها از طريق مصاحبه عميق جمع آوري و به روش كلايزي، تجزيه و تحليل شد.
يافته هاي اين پژوهش عبارت است از: «تضعيف باورها و اعتقادات مذهبي»، «كم اهميت شدن مفهوم حُجب و حياء»، «بي اعتنايي به رعايت حدود ادب و احترام»، «تسهيل ارتباط با جنس مخالف»، «دسترسي به تصاوير و مطالب مستهجن و غيراخلاقي»، «ترويج دروغ و پنهان كاري»، «افزايش خشونت»، «قانون گريزي»، «انزواطلبي و كاهش تعاملات اجتماعي»، «تهديد سنت ها و آداب و رسوم»، «تنوع طلبي و رشد مصرف گرايي»، «دورشدن از زندگي واقعي»، «تغيير در ظاهر و پوشش»، «علاقه مندي به فرهنگ غربي و زندگي در غرب» و «به وجود آمدن شكاف نسلي».
يافته ها نشان داد پسران نوجوان و جوان به دليل استفاده بي رويه از شبكه هاي اجتماعي مجازي با آسيب هايي مواجه مي شوند كه در صورت بي توجهي به اين آسيب ها و تهديدها، بنيان خانواده و نهادهاي اجتماعي نيز به خطرخواهد افتاد.

کد مقاله 31659
تعداد بازدید 302

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397