• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان تفاوت‌های جنسیتی در استفاده از شبکه‌های اجتماعی (مطالعه موردی دبیرستان‌های منطقه 5 شهر تهران)
تعداد صفحات 20
نویسنده مجید قاسمی - علی مقدم‌زاده
مشخصات نشریه فصلنامه پژوهش‌های روان‌شناسی اجتماعی (مصوب وزارت علوم) پیاپی 27
تاریخ انتشار پائیز - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 34-15
زبان فارسی
کلید واژه آموزش و پرورش  افت تحصیلی  تهران  شبکه‌های اجتماعی  عملکرد تحصیلی  دانش‌آموزان دبیرستانی  تفاوت جنسیتی  شبکه‌های اجتماعی مجازی  منطقه 5 تهران  شبکه‌های مجازی  تلگرام  دبیرستان‌های تهران  
چکیده مقدمه: هدف پژوهش حاضر تعیین تفاوت­های جنسیتی در استفاده از شبکه ­های اجتماعی و ارتباط آن با عملکرد تحصیلی در میان دانش­ آموزان مقطع دبیرستان منطقه 5 تهران در سال تحصیلی 95-94 می­باشد.
روش: این پژوهش به روش توصیفی و از نوع پیمایشی است. جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کلیه دانش­ آموزان مقطع دبیرستان منطقه 5 تهران در سال تحصیلی 95-1394 می­باشد. نمونه­ آماری، شامل 372 نفر از دانش­ آموزان هستند که (172 پسر و 200 دختر) به صورت تصادفی طبقه­ ای انتخاب شده­ اند. همچنین به­ منظور جمع­ آوری داده­ ها، از پرسش­ نامه محقق ساخته که دارای ویژگی­های فنی (روایی محتوایی و پایایی، 86/0) مناسبی بوده برای اندازه­ گیری میزان استفاده دانش­ آموزان از شبکه­ های اجتماعی استفاده گردیده و از نمرات پایان ترم دوم تحصیلی 95-1394 برای عملکرد تحصیلی دانش­ آموزان استفاده شد، سپس از طریق نرم افزار SPSS مورد تحلیل قرار گرفت.
یافته­ ها: نتایج نشان داد که میزان استفاده از شبکه­ های اجتماعی در بین دانش­ آموزان زیاد بوده و این مسئله سبب افت تحصیلی دانش­ آموزان شده است. تفاوت معناداری بین دختران و پسران در میزان استفاده و انگیزه استفاده از این­گونه شبکه ­ها وجود داشت. همچنین، شبکه اجتماعی تلگرام بیشترین محبوبیت را در بین دانش ­آموزان داشته است.

کد مقاله 30835
تعداد بازدید 180

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397