• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی تأثیر ابعاد سرمایه اجتماعی (اعتماد اجتماعی، احساس بی قدرتی، وفاق اجتماعی، پیوند اجتماعی) بر مشارکت سیاسی زنان استان خوزستان (مطالعه موردی: شهر اهواز)
تعداد صفحات 34
نویسنده معصومه باقری - علی حسین حسین‌زاده - حسن شجاعی
مشخصات نشریه فصلنامه توسعه اجتماعي (توسعه انسانی) - دانشگاه شهيد چمران اهواز - علمی پژوهشی شماره 3 پیاپی 47
تاریخ انتشار بهار - 1397
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 62-29
زبان فارسی
کلید واژه وفاق اجتماعی  پیوند اجتماعی  خوزستان  سرمایه اجتماعی  مشارکت سیاسی  مشارکت سیاسی زنان  احساس بی قدرتی  اعتماد اجتماعی  اهواز (شهرستان)  
چکیده هدف مقاله‌ی حاضر، بررسی رابطه‌ی ابعاد سرمایه‌ی اجتماعی بر مشارکت سیاسی زنان شهر اهواز است که از دیدگاه‌های جامعه‌شناختی مربوط به مشارکت سیاسی استفاده شد. این پژوهش به صورت پیمایشی و ابزار جمع‌آوری اطلاعات پرسشنامه است. جامعه‌ی آماری پژوهش شامل کلیه‌ی زنان 18تا 64 سال شهر اهواز، که حجم نمونه بر اساس فرمول کوکران 384 نفر تعیین شد. از لحاظ زمانی این پژوهش در سال 1396-1395 اجرا شده است. نتایج تحقیق نشان می‌دهد که متغیرهای مستقل پژوهش (سن، درآمد، تحصیلات، قومیت، وضعیت تأهل، سرمایه‌ی اجتماعی، اعتماد اجتماعی، احساس بی‌قدرتی، وفاق اجتماعی و پیوند اجتماعی) با متغیر وابسته (مشارکت سیاسی) رابطه‌ی معناداری دارند. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیون و تحلیل مسیر نشان می­دهد که بیشترین تأثیر را بر متغیر و ابسته متغیر اعتماد اجتماعی و کمترین تأثیر را متغیر میزان درآمد داشته است. در مجموع متغیر‌های مستقل پژوهش 3/14 درصد از واریانس متغیر وابسته را تبیین کرده‌اند و 7/85 درصد از واریانس تبیین نشده متعلق به متغیر‌هایی است که در این پژوهش مورد استفاده قرار نگرفته‌اند.

کد مقاله 30412
تعداد بازدید 184

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397