• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مقایسه تعداد فرزندان زنده به دنیا آمده زنان شهری و روستایی مهاجر به تهران
تعداد صفحات 12
نویسنده مهسا سعادتی
مشخصات نشریه دوفصلنامه حكيم سيد اسماعيل جرجاني - معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي گلستان سال 5 شماره 2
تاریخ انتشار پاییز و زمستان - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 32-21
زبان فارسی
کلید واژه زنان روستایی  زنان مهاجر  مهاجرت از روستا  مهاجرت زنان  زنان شهری  تهران  تعداد تولد زنده  مهاجرت به شهر  زنده به دنیا آمدن  رگرسیون درختی  فرزندان زنده به دنیا آمده  
چکیده زمینه و هدف: مهاجرت به عنوان یکی از پدیده‌های جمعیتی در هر شکل و با هر انگیزه یا پیامدی، تأثیرات اقتصادی- اجتماعی و فرهنگی گوناگونی را در سطوح محلی، منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی به دنبال دارد؛ از دیگر سو باروری نیز در مطالعات علوم بهداشتی و جمعیتی جایگاه ویژه‌ای دارد و پژوهشگران این حوزه‌ها همواره به بررسی تغییرات و روند این مقوله از ابعاد مختلف پرداخته‌اند. هدف از مطالعه حاضر، مدلسازی میانگین تعداد فرزندان زنده به دنیا آمده زنان مهاجر شهری و روستایی به شهرهای استان تهران با استفاده از رگرسیون درختی می‌باشد.
روش بررسی: داده‌ها بر اساس 2 درصد از داده‌های خام سرشماری سال 1390 به دست آمد و با استفاده از مدل رگرسیون درختی تحلیل شد. مدل‌های درختی، روش‌های آماری ناپارامتری هستند که پیش‌فرض‌های پیچیده و بعضاً غیرقابل تحقق روش‌های پارامتری متداول را نداشته و از دقت مناسبی برای مدلسازی نیز برخوردار هستند. این روش‌ها تفسیر ساده نتایج را به دنبال دارند و از این رو مورد توجه بسیاری از پژوهشگران در حوزه‌های مختلف اعم از علوم اجتماعی قرار گرفته‌اند.
یافته ها: سن، سطح تحصیلی، وضعیت شغلی، دلیل مهاجرت و وضعیت استفاده از اینترنت زنان مهاجر شهری و سن زنان مهاجر روستایی، به عنوان متغیرهای تأثیرگذار در پیش‌بینی میانگین تعداد فرزندان زنده به دنیا آمده به دست آمد.
نتیجه گیری: نتایج مستخرج از رگرسیون درختی حاکی از آن است که زنان مهاجر شهری در گروه‌های سنی بالاتر، با سطح تحصیلی پایین‌تر، غیرشاغل و کسانی که از اینترنت استفاده نمی‌کنند، میانگین تعداد فرزندان زنده بیشتری به دنیا آورده‌اند.

کد مقاله 29199
تعداد بازدید 286

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397