• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان مقایسه ویژگی‌های شخصیت و سبک‌های مقابله‌ با استرس در زنان مطلقه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و زنان عادی شهرستان کارون
تعداد صفحات 10
نویسنده سمیه محیط - پرویز عسگری
مشخصات نشریه فصلنامه روان‌شناسی فرهنگی زن (زن و فرهنگ سابق) سال 9 پیاپی 32
تاریخ انتشار تابستان - 1396
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 92-83
زبان فارسی
کلید واژه زنان مطلقه  پنج عامل شخصیت  سبک‌های مقابله با استرس  زنان عادی  عواطف منفی  مددجویان کمیته امداد  کارون (شهرستان)  
چکیده هدف از پژوهش حاضر مقایسه ویژگی‌های شخصیت و عاطفه منفی و سبک‌های مقابله ای با استرس در زنان مطلقه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و زنان عادی شهرستان کارون بود، به همین منظور 270 نفر از زنان مطلقه و عادی به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند.
شخصیت انسان از ماهیت پیچیده‌ای برخوردار است. در مورد شخصیت نظریه‌های متفاوتی وجود دارد. از آنجایی که ویژگی‌های شخصیت پایه و مبنای روان‌شناسی است و روان‌شناسی علم جوانی است، شناخت شخصیت افراد می‌تواند وسیله‌ای برای درک ماهیت آدمی و همچنین، برای پیش‌بینی رفتار انسان‌ها باشد. عواطف، یکی از جنبه‌های رفتار انسان است که نقش مهمی در زندگی انسان‌ها دارد. بدون عواطف، زندگی بشر تقریباً خسته‌کننده و بی‌معنی می‌شود. انسان از طریق همین عواطف است که دنیا را پر از معنی و سرشار از احساسات درمی‌یابد.
ابزارهای پژوهش، پرسشنامه‌های ویژگی شخصیت نئو، عاطفه منفی پاناس، سبک‌های مقابله‌ای لازاروس و فلکمن بودند، طرح پژوهش از نوع مقایسه‌ای بوده و جهت تجزیه و تحلیل داده‌ها از تحلیل واریانس چندمتغیری (مانوا) استفاده شد. نتایج نشان داد که بین ویژگی‌های شخصیت و عاطفه منفی و سبک های مقابله‌ای با استرس در زنان مطلقه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و زنان عادی تفاوت معنی داری وجود دارد.

کد مقاله 27617
تعداد بازدید 191

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397