• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی رابطه روان‌بنه‌هاي هیجانی با سبک‌های دلبستگی در نوجوانان محروم از والدین
تعداد صفحات 16
نویسنده محمد حاتمی - مریم امیدبیگی
مشخصات نشریه فصلنامه علوم روانشناختی - محمود منصور - علمی پژوهشی پیاپی 55
تاریخ انتشار پائیز - 2015 - 1394
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 357-342
زبان فارسی
کلید واژه سبک‌های دلبستگی  سبک دلبستگی اجتنابی  سبک دلبستگی اضطرابی  سبک دلبستگی ناایمن  سبک دلبستگی دوسوگرا  روان‌بنه‌های هیجانی  محروم از والدین  
چکیده از آنجا نوجوانان اقشار آسیب‌پذیر که به‌دلیل نبود والدین ممکن است دارای سبک‌های دلبستگی ناایمن بوده و در بیان و پذیرش احساسات خود دچار مشکل باشند این مطالعه با هدف بررسی رابطة سبک‌های دلبستگی با روان‌بنه‌هاي هیجانی در نوجوانان اقشار آسیب‌پذیر که یکی از والدین آنها در اثر فوت، طلاق و یا اشتغال حضور ندارد بود.
در این تحقیق که یک مطالعه همبستگی بود نمونة پژوهش شامل 100 نفر از دانش‌آموزان مناطق محروم استان البرز بود که به­ صورت تصادفی انتخاب شدند. شرکت‌کنندگان پرسشنامة روان‌بنه‌ هیجانی لیهی و پرسشنامة سبک‌های دلبستگی کولینز و رید را تکمیل کردند. داده‌ها با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون و ضریب با نرم‌افزار SPSS 22 تحلیل شد.
نتایج نشان داد در این گروه هدف خاص، همبستگی معنی‌داری با ضریب اطمینان 95 درصد بین روان‌بنه‌هاي هیجانی در ابعاد توافق عمومی، گناه، تأيید، سرزنش، طول مدت احساسات و مهار كردن با سبک‌ دلبستگی ناایمن اضطرابی وجود دارد. همچنین در افراد دارای سبک دلبستگی اجتنابی روان‌بنه‌هاي هیجانی پذیرش احساسات، ابراز، بی‌حسی و عقلانیت با ضریب اطمینان 95 درصد رابطة معنی‌داری دیده شد.

کد مقاله 26750
تعداد بازدید 217

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397