• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان نقش اشتغال زنان در توسعه جامعه با رويكردي بر ديدگاه امام خميني (س)
تعداد صفحات 25
نویسنده فهیمه ملک زاده
مشخصات نشریه فصلنامه پژوهشنامه متين - پژوهشكده امام خمینی و انقلاب اسلامی سال 18 پیاپی 72
تاریخ انتشار پائیز - 1395
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 173-149
زبان فارسی
کلید واژه مشارکت زنان  اشتغال زنان  مشارکت اجتماعی زنان  نیروی کار زنان  توسعه اجتماعی  اشتغال زنان در توسعه  وضعیت اشتغال زنان  موانع اشتغال زنان  مشارکت اجتماعی زنان در توسعه  زنان در توسعه اجتماعی  زنان در توسعه اقتصادی  اندیشه‌‌های امام خمینی(ره)  
چکیده بديهي است مهم ترين عامل سرعت رشد و توسعه اقتصادي جامعه منابع انساني آن جامعه است و هر جامعه نيز متشكل از زنان و مردان فعال است كه تحت روابط متقابل اجتماعي تاثير مستقيمي در اقتصاد و توسعه آن جامعه دارند. لذا استراتژي هاي يك جامعه توسعه يافته لازم است بر مبناي مشاركت هر چه بيشتر و فعال تر زنان، كه نيمي از جامعه را تشكيل مي دهند، در امور اقتصادي، سياسي و اجتماعي پي ريزي گردد. لذا توجه به وضعيت اشتغال زنان و هدايت آنها به بازار كار مي تواند زمينه بهره گيري بهتر جامعه از اين نيروي بالقوه و فعل آوردن اين قشر از جامعه باشد. به همين دليل، مجموعه عواملي كه مي تواند زمينه ساز مشاركت هرچه بيشتر اين جمعيت توانمند در عرصه هاي اقتصادي ـ اجتماعي كشور باشد از اولويت بيشتري برخوردار است. مقاله حاضر كه به روش تحليلي ـ توصيفي و كتابخانه اي انجام خواهد گرفت، در پي شناخت عوامل موثر و موانع اشتغال زنان و تعيين نقش اين قشر در توسعه جامعه و سهم ايشان در نيروي كار شاغل مي باشد. همچنين جايگاه زن و نقش او در ابعاد مختلف انديشه ديني و سيستم حقوقي موجود با الگو گرفتن از سخنان و ديدگاه هاي امام خميني به مناسبت هاي مختلف در خصوص مشاركت اجتماعي زنان مورد توجه نگارنده قرار گرفته است.

کد مقاله 25635
تعداد بازدید 268

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397