• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی دلايل ارتكاب جرم در زنان و دختران مراجعه‌ كننده به مراكز اورژانس اجتماعی شهرستان شهركرد (15 تا 45 ساله سال 1388)
تعداد صفحات 28
نویسنده افسانه وارسته فر - ح‍س‍ن ه‍اش‍م‍ی داران - نرگس رفیعی
مشخصات نشریه  پژوهش اجتماعی - دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن دانشکده علوم اجتماعی - مصوب دانشگاه آزاد سال 4 پیاپی 10
تاریخ انتشار بهار - 1390
محدوده صفحات 62-35
زبان فارسی
کلید واژه آسیب‌های اجتماعی  شهرکرد  جرایم زنان  مراکز اورژانس اجتماعی  
چکیده هدف مقاله حاضر آن است که با رويکرد بررسي دلايل ارتکاب جرم در زنان و دختران مراجعه کننده به مراکز اورژانس اجتماعي شهرستان شهرکرد، با توجه به آسيب هايي که زندگي مراجعان را به خطر انداخته است، زمينه هاي سبب ساز حضور زنان در موقعيت هاي ارتکاب جرم شناسايي شود. پس از آن در جهت استفاده بهتر از امکانات مراکز اورژانس اجتماعي و سازمان ها و نهادهاي همکار براي بهبود شرايط، پيشنهادهايي ارائه خواهد شد. توجه ويژه به آسيب هاي اجتماعي به عنوان معضلي مخرب براي سلامت جامعه و نيز ارتباط تنگاتنگ آن با جرم و ناامني، پژوهشگر را بر آن داشت تا به مطالعه اين امر در مراکز اورژانس اجتماعي سازمان بهزيستي بپردازد. جغرافياي ويژه استان چهارمحال و بختياري و قرار گرفتن در رده استان هاي محروم، ظن وجود ارتباط بيشتر بين آسيب اجتماعي و ارتکاب جرم در زنان را افزايش مي دهد. دليل انتخاب اين استان براي مطالعه همين امر است. اين مقاله با توجه به ماهيت موضوع، از لحاظ هدف، تحقيقي کاربردي است. از لحاظ روش شناسي پايه اي کيفي دارد و از لحاظ الگوي مفهومي مبتني بر نظريه خرده فرهنگ، نظريه بوم شناسي انساني و نظريه حقوق شهروندي است. با استفاده از الگوي مفهومي پژوهش پنج پرسش در مورد با مراجعان مطرح شد. جمع آوري اطلاعات به روش کتابخانه اي، جستجوي اينترنتي، اسنادي و ميداني است. ابزار گردآوري داده ها مطالعه اسناد، مصاحبه نيمه ساختارمند و مشاهده غيرمستقيم (منازل، محله ها و مناطق جغرافيايي مربوط به موضوع مطالعه) است. جامعه اين مطالعه گروهي از متخصصان و کارشناسان امر، مددجويان مراجعه کننده در سال 1388 و پرونده تمامي مددجويان مجرم و در معرض جرم در مراکز طي سال هاي 1378 تا 1388 است. بر اساس نتايج حاصل از محاسبه فراواني ها، روش تحليل اسنادي و تحليل محتوا، فراواني دلايل ارتکاب جرم به ترتيب دلايل خانوادگي، دلايل شخصي و فردي، دلايل فرهنگي، دلايل اقتصادي و دلايل بومي قرار هستند.

کد مقاله 19067
تعداد بازدید 606

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397