• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی عوامل پیش برنده و بازدارنده توسعه کارآفرینی زنان روستایی (مطالعه موردی: زنان روستایی بخش میان‌کوه شهرستان اردل)
تعداد صفحات 20
نویسنده علیرضا جمشیدی - داود جمینی - حمید نظری سرمازه
مشخصات نشریه فصلنامه زن و جامعه (جامعه‌شناسی زنان سابق) سال 5 شماره 1 پیاپی 17
تاریخ انتشار بهار - 1393
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 94-75
زبان فارسی
کلید واژه توسعه  زنان روستایی  توسعه کارآفرینی زنان  کارآفرینی  کارآفرینی زنان  توسعه کارآفرینی  عوامل بازدارنده  عوامل پیش‌ برنده   بخش میانکوه   موانع کارآفرینی  اردل (شهرستان)  
چکیده این پژوهش، باهدف بررسی عوامل پیش برنده و بازدارنده­ ی توسعه ­ی کارآفرینی زنان روستایی بخش میان­کوه شهرستان اردل انجام گرفته است. روش تحقیق از نوع توصیفی ـ تحلیلی بوده که جهت گردآوری داده ­ها از مطالعات اسنادی و میدانی استفاده شده است. جامعه­ ی آماری پژوهش حاضر را کلیه­ی زنان روستایی بخش میان­کوه \r\n(8381 N =) تشکیل می­دهند که 254 نفر به عنوان نمونه­ی مورد مطالعه انتخاب‌شده‌اند. ابزار جمع­آوری اطلاعات میدانی، پرسشنامه­ای بود که روایی صوری و پایایی آن مورد تأیید قرار گرفت. با استفاده از تحلیل عاملی، شش عامل به عنوان عوامل پیش برنده و بازدارنده­ی توسعه­ ی کارآفرینی زنان روستایی بخش میان­کوه استخراج و نام­گذاری شد. نتایج نشان داد که این عوامل به ترتیب 824/71 درصد و 784/67 درصد از واریانس عوامل پیش برنده و بازدارنده­ی توسعه­ ی کارآفرین را در بین زنان روستایی مورد مطالعه، تبیین می­کنند. هم­چنین، نتایج پژوهش نشان داد که سهم عوامل پیش برنده،­ مؤثرتر از عوامل بازدارنده بوده و در نتیجه با ایجاد زمینه­ ی لازم می­توان با تقویت عوامل پیش برنده و فائق آمدن بر عوامل بازدارنده، به توسعه ­ی کارآفرینی در بین زنان روستایی در بخش میان­کوه کمک کرد.

کد مقاله 18824
تعداد بازدید 462

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397