• صفحه‌نخست
  • بانک اطلاعات علمی
  • کتابخانه
  • ارتباط با ما
    شماره‌های تماس

    مرکز قم
    تلفـن: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    فکس: ۱۳-۳۲۹۰۷۶۱۰ (۰۲۵)
    سامانه‌پیامکی: ۳۰۰۰۱۲۳۰۰۱۱۰۲۰
    خیابان جمهوری، میدان سپاه، بطرف ریل، پلاک ۵۰

    مرکز تهران
    تلفـن: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    فکس: ۸۸۹۸۳۹۴۴   (۰۲۱)
    بلوارکشاورز،خیابان نادری،ک حجت‌دوست،پ ۵۶
ورود
عضویت
بانــک‌اطلاعــات‌علمــی‌
عنوان بررسی عوامل اجتماعی، فرهنگی و روانی مؤثر بر ناسازگاری زناشویی در شوشتر در سال 1389
تعداد صفحات 21
نویسنده خیام عباسی - ف‍ره‍ن‍گ‌ ارش‍اد
مشخصات نشریه فصلنامه زن و مطالعات خانواده - مصوب دانشگاه آزاد سال 4 پیاپی 15
تاریخ انتشار بهار - 1391
درجه علمی علمی - پژوهشی
محدوده صفحات 147-127
کلید واژه ناسازگاری زناشویی  عوامل اجتماعی  عوامل مؤثر  ناسازگاری  عوامل روانی  عوامل فرهنگی  عوامل اجتماعی فرهنگی  شوشتر (شهرستان)  
موضوع روابط زوجين    
چکیده این پژوهش با رویکرد پیمایش به پایان رسیده و اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه محقق¬ساخت و بسته جمع¬آوری شده¬است. افراد نمونه نيز باروش نمونه¬گيري احتمالي خوشه¬اي چندمرحله¬اي انتخاب شده¬اند. براساس طبقه¬بندي، از میان مناطق شهر شوشتر، چند منطقه با روش تصادفي و از هر منطقه نيز چند بلوك مجدداً براساس تصادف برگزيده شدند. آنگاه افراد نمونه به صورت تصادفي سيستماتيك با رعايت فاصله منظم بين منازل (فاصله 5 واحدي) انتخاب و مورد پرسش قرار گرفتند. براي انتخاب حجم نمونه از جدول لين استفاده شده كه در سطح اطمينان 95درصد و 0/05 خطاي نمونه¬گيري،453 نفر به پرسشنامه جواب دادند. در این پژوهش 9 فرضیه به آزمون گذاشته شدند که با توجه به آنالیز اطلاعات به دست آمده با استفاده از نرم افزار SPSS و رگرسیون دومتغیره و چندمتغیره، مشخص شد که بین متغیرهای مستقل رضایتمندی شغلی و برون¬گرایی، با ناسازگاری زناشویی(متغیر وابسته) ارتباط معناداری وجود دارد. همچنین بین میزان نوگرایی، شیوه جامعه¬پذیری دموکراتیک، میزان تقدیرگرایی، میزان عام¬گرایی، بهزیستی روانی و میزان تعلق دینی با متغیر وابسته ارتباط معنادار و معکوس مشاهده شده است. در پایان، راهکارهایی برای تقلیل این آسیب اجتماعی در شهرستان شوشتر ارائه شده است.

کد مقاله 17806
تعداد بازدید 522

 
نام
نام خانوادگی *
ایمیل

کد امنیتی *

*





پژوهشکده زن و خانواده با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده، تعمیق پژوهش‌ها و کارشناسی‌های دینی و پاسخ‌گویی به نیازهای تئوریک و دفاع از مرزهای اعتقادی در این حوزه توسط مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در سال 1377 تاسیس گردید. ادامه ...
کلیه حقوق و امتیازات متعلق به پژوهشکده زن و خانواده می باشد.
Wrc.ir © 1380 - 1397